Hur man framgångsrikt uppnår ett elegant och funktionellt sovrum

Anonim

Willow & Hall

Sovrummet är verkligen det enda stället där vi verkligen kan anpassa sin inredning till vårt hjärtans innehåll, och det är från sängen (komfort är nyckel!) Till väggarna och färgschemat och de speciella finishen.

Ett sovrum som oser stil och uppfyller dess funktionalitet kan vara svårt att uppnå, men det är inte så svårt som du tror att få utseendet, kom ihåg att valet av sängen är det första du behöver för att få rätt.

Willow & Hall

Ta reda på hur du uppnår detta vackra sovrumschema nedan:

Sarah Massouh, grundare av Willow & Hall, säger ...

När du köper en säng är det viktigt att överväga vilken form och stil som passar naturligt samtidigt som du kompletterar inredningen i ditt hem. Om din husstil är elegant, sofistikerad och modern, plocka du ett uttalande säng med tydliga snittlinjer som speglar det.

För att få en verklig utseende och känsla för tyget, skulle jag alltid föreslå att du beställer ett urval av tygprover och testa dem i olika belysning för att se hur de kan sitta i rummet. Som en industristandard testar de flesta företagen tyget med ett gnisttesttest för att mäta hur slitstarkt klädseln är. Huvuddelen av tygerna kommer med minst 20 000 gnuggar, allting nära 100 000 anses vara mycket fjädrande.

När du väl valt ditt föredragna tyg, förbinder du med ditt färgschema att skapa en sammanhängande look. Eftersom sängen oftast är ett sovrums kontaktpunkt, kommer en stark färg som vår Matt Velvet Mallard att skapa ett omedelbart uttalande och ha ett bestående intryck. Får utseendet tillsammans med tillbehör i komplementära nyanser.

För att försäkra dig om att du inte gör det med alltför många nyanser av samma färg, bryta upp det här utseendet genom att lägga till kontrastiga sidobord och skarpa vita sängkläder för en elegant touch. Det är en bra idé att hålla väggarna neutrala, vitvit väggar kommer att skapa en lugnande bakgrund och en raffinerad men avslappnad finish.


Produkt:

Sandridge King Size Bed i Matt Velvet Mallard, £ 1 030, till försäljning från 28 juni

Få inspiration, idéer och råd, var du än är! Följ oss på Facebook : House Beautiful UK | Pinterest : House Beautiful UK | Twitter : @HB | Instagram : @housebeautifuluk