Hur man skapar en fantastisk duschkabin

Anonim

Gå in i ett fantastiskt inloppsutrymme för det ultimata vardagslivet. SPONSORED BY BATHSTORE

Insläppt av en glaspanel men utan dörr, har dessa rymdförbättrande konstruktioner ett behagligt utseende på ett vått rum samtidigt som vattnet hålls.

Passa på rymden

Många off-the-peg walk-in mönster levereras med en låg nivå duschbricka med ett badstorlek fotavtryck, vilket gör ett badrum-till-duschrum omvandling rakt fram. Men det finns också en mängd olika brickor och glaspaneler för att passa stora och små utrymmen. Och skräddarsydda skärpaneler kan passa sluttningen på ett konverterat loftdusch perfekt.

SKA DET BEHANDLA VATTEN?

Att installera en duschkabin innebär mindre omvälvning än att skapa ett vått rum, där hela utrymmet måste vara vattentätt eller tankat. För en våtrumseffekt kan du bestämma dig för att gå utan duschbricka. I så fall kommer en sömlös körning av golvplattor att passa över det vattentäta golvet och in i duschområdet med en sluttning mot avlopp. Både upphängda vedar och betonggolv kan vara lämpliga, men utrymme måste skapas under ett dolt duschbricka eller tidigare och dränering.

SUPER SHOWER HEADS

En imponerande duschkabin förtjänar ett uttalande duschhuvud. Överdimensionerade regnduschhuvuden ger en uppfriskande dränering. De senaste inbyggda mönsterna inkluderar ett duschhuvud som är snyggt införlivat i panelstöden för ett strömlinjeformat utseende. Överväg att lägga till kroppsstrålar och en separat handdusch, som är användbar för att tvätta håret. Högteknologiska alternativ inkluderar digitala duschar som kan slås på för att värma vattnet innan du går in och programmeras med dina önskade temperaturinställningar.

SPECIALEFFEKTER

  • Barely-där ramlösa paneler är ultimata i cool design. Undersök lågjärnstrålglas - det har en kristallklar yta och ingen grön snitt.
  • För ett rymdhöjande, sömlöst utseende, plattor väggarna och golvet med porslinsplattor i en sten-effekt-finish.
  • Glansigt glas, akryl- och laminatmåttad MDF (som klickar ihop som golv) är smarta alternativ till plattor och har inga injekteringsrör för att locka mögel och tvålskum.
  • Separera loo från duschen med en liten vägg, kaklat för att matcha rummet.
  • Golvvärme är ett måste för att snabbt torka ut ett vått golv.
  • Tänk på design med LED-belysning i spa-stil och inbyggda Bluetooth-högtalare.

Hitta en rad lyxiga duschkabiner och duschkabiner på badaffären.