diy

Hur man bygger det ultimata kuddefortet

Anonim

Wayfair

Det finns inget som en kudde fort för barnliknande escapism.

Du kan glömma dina vuxna bekymmer och gömma sig under mjuka kuddar tack vare den här enkla steg-för-steg-guiden av hendes inredningsföretag Wayfair, som har samarbetat med Artform Architects för att designa och bygga det ultimata kuddefortet baserat på historisk fortarkitektur.

Wayfair

"Kuddefästets utformning har byggts kring historisk fortarkitektur och bygger i stor utsträckning på en traditionell förvaring som var huvuddelen av en museets slottutförande, säger Jason Eccles of Artform Architects. "Dessa var ganska enkla, robusta konstruktioner av trä eller sten och introducerades i norge av normerna i 1100-talet. Deras huvudsyfte var att fungera som ett befäst torn eller bostad som skulle fungera som en tillflykt till sista utväg om resten av museet skulle bli överkroppen.

"Kudde fortet innehåller en typisk kvadratisk planform med 4" torn "sektioner i varje hörn. En enda dörröppning leder fram till en central "innergård" som sedan ger en trappuppgång upp till de vallar som löper runt de yttre väggarna som en gångvägg. "

Replicera arkitekturen i en traditionell slottsborgen fort genom att följa den här guiden eller titta på videon nedan.

Wayfair

Och även om barnen inte handlar om du kan njuta av det på egen hand, så kommer vi inte berätta!

Få inspiration, idéer och råd, var du än är! Följ oss på Facebook : House Beautiful UK | Pinterest : House Beautiful UK | Twitter : @HB | Instagram : @housebeautifuluk