Här är hur mycket din favorit HGTV-stjärnor verkligen gör

Anonim

Getty

Du vet redan designerna bakom varje HGTV-show är galna begåvade, men vet du hur mycket den heminredningen know-how rakes in? MYCKET. Här är vad egenskapsbröderna, Chip och Jo, och alla dina andra favoritpersonligheter gör, enligt E! Nyheter.

Jonathan och Drew Scott

Fastighetsbröder har varit i luften i mer än sex år, och showen är så älskad, den har fått sex olika spinoffserier. Med två böcker och otaliga medier framträdande under deras verktygsremmar är tvillingarna också värda en rapporterad $ 5 till 10 miljoner kollektivt.

Hilary Farr och David Visentin

Alla deras bickering på Love It eller List Det raker i 1, 4 miljoner tittare varje år, och även om de inte närmar sig så många cameos som Scott bröderna, är de värda ungefär samma: 7 miljoner dollar.

Christina och Tarek El Moussa

Det är ingen som säger vad Kaliforniens par skilsmässa har ner till sina bankkonton, men E! Nyheter rapporterar deras nettovärde på 4 miljoner dollar. Allt detta papper kommer från 87 episoder av Flip eller Flop och en boköverenskommelse.

Chip och Joanna Gaines

Trots att Fixer Upper har det högsta tittandet på HGTV (4, 3 miljoner set med ögonbollar) är Gaines Duos nettovärde bara 5 miljoner dollar - ett par miljoner under personligheterna bakom Property Brothers och Love It eller List It . Om vi ​​var en satsningsgrupp, skulle vi säga att det kommer att öka snabbt de närmaste åren.

Nicole Curtis

Renoveringsexperten tillkännagav nyligen att hennes hitprogram Rehab Addict kommer tillbaka efter en otrevlig vårdnadstrid och familjenstridighet orsakade en uppehållstillstånd. Det kommer troligen att öka vad hon är värd, vilket för närvarande är en rapporterad $ 5 miljoner.

Från: Delish