Ett Hamptons Hem i Röd, Vit och Vintage

Anonim

John Kernick

Att skapa ett underbart, hemtrevligt hem i Bridgehampton, New York, visar designkonsulent Ellen O'Neill den mjukare sidan av rött. Hon fyllde sina rum med parisiska loppmarknadsfynd, djärv mönstrad inredning och en fasthållen färgpalett. Kolla in bilderna och låna några av hennes dekorationsidéer.

18 Bilder

John Kernick

Antik lyktor

En kinesisk lykta av gammal tråd och kantad i den mest utsökta nyansen av mellowed rosa har den åldern som alltid har lockat O'Neill. Rätter från CB2.

John Kernick

Röda accenter

Eftersom hennes hus i Bridgehampton, New York, "slingrar sig runt hörn och upp och ner steg", kunde designkonsulent Ellen O'Neill inte känna av flödet. Så hon målade allting Benjamin Moores linnorvita: "Det är den tomma duken." En vintage engelsk vägskylt ger matsalen en kontaktpunkt. Röda stolar från Design inom Reach. Gardinväv av Les Indiennes.

John Kernick

Rosa Stripes

Vardagsrummet får dig att tänka på rosa på ett helt nytt sätt. Här är det bleknat rött, och inga två nyanser - från urnen till mattan till kilim kuddarna - är lika. En gammal cabana stripe gjordes till slipcovers för två George Sherlock soffor från Ruby Beets Old & New. Röd bomullsslag av Ralph Lauren.

John Kernick

En blandning av mönster

En stapel Madeline Weinrib kuddar från ABC Carpet & Home "är för vänner att dra ut så vi kan sitta runt soffbordet och äta framför elden, säger O'Neill. Hon fann vingstolen redan i den toiletten på Laurin Copen Antiques. Tecknet, från Ann-Morris Antikviteter, är Vintage Persian, "men bortom det är det någon gissning. Jag är aldrig en för ursprung, tro mig."

John Kernick

Modern Composure

Gammeldags ironstone från Sage Street Antiques grupperas skulpturellt med metallarkitektoniska former från Bloom, vilket skapar en ren och modern sammansättning.

John Kernick

Gosade med

Hundar hittar alltid den mest bekväma platsen. Cream kasta av Ralph Lauren.

John Kernick

Kök Serenity

Vit motsvarar lugn i köket. Rätter är ordnade "små till stora, flis på baksidan", säger O'Neill.

John Kernick

Nostalgisk Lounging

"Jag kände mig som om jag hade stött på en gammal vän när jag såg denna hängmatta på Ikea, " säger hon.

John Kernick

Gör det mesta av yard-försäljningssäsongen

Designkonsulent Ellen O'Neill hittade denna korgstol - till verandaen på hennes Long Island stuga - för $ 3 på en gårdsförsäljning. Våta handdukar och baddräkter kastas i tappröret.

John Kernick

Byggklossar

"Jag tömde en bokhylla och lämnade bara dessa här. Det fanns ingen krok på målningen, så jag stötte på den framför - ett block ovanpå ett block."

John Kernick

En Ocean-inspirerad mantel

En annan mantelscape börjar med en sjöjungfru i mitten, flankerad av korallstycken. Handmålade bokplattor klädda på väggen lägger till färg och höjd.

John Kernick

Green Garden

Designer Ellen O'Neill planterade en trädgård och satt upp ett bord och stolar vid skjutet i hennes Bridgehampton hem. Det är det perfekta ackompanjemanget för hennes slitna och vädret stuga.

John Kernick

Lugnt sovrum

I ett gästrum är resterna av gammal toile paras med Ralph Lauren sängkläder.

John Kernick

Mjuk och eterisk

Bädden flyter i mitten av rummet eftersom "ut det fönstret är en fantastisk utsikt över ett ovägt fält, och jag ville ligga här och titta på det", säger O'Neill.

John Kernick

Fluffy White Cloud

Sängen är i grunden framför dörren, så hon pussade inmatningen med en liten muslin-täckt bänk. "Det är samma strategi som du använder när du går in i ett rum och det första du ser är baksidan av en soffa. Du distraherar människor med ett bord." Den fulla lockleten, från John Derian, hade en kjol tillräckligt länge för att arbeta med den höga vintagekampanjbädden och påminde henne om de gammaldags vita kjolarna på en babys bassin.

John Kernick

Fönsterbänk

En fönsterbänk, naturligtvis i vitt. En mannequin har väskor.

John Kernick

High-Low Badrum

En randig matta från Ikea lyser badet. "Det finns en disciplin att randar", säger O'Neill. "När jag arbetade hos Ralph Lauren deltog vi i stripe-klassen - markisband, regimentala ränder, tickande randar. Jag älskar dem alla." Canvas sling stol från Bloom. Randiga handdukar av Ralph Lauren. God morgonhandduk från Pearl River.

John Kernick

Gästrum

"Det är bekvämt att ha fyra sovrum med samma färgschema, säger O'Neill.
"När det gäller lakan köper jag bara något med rött i det. Så fungerar allt i vilket rum som helst." Vintage rött kontrollerat sängkläder från Paris loppmarknaden echoes det röda kontrollerade fönster-nyans tyg från Ralph Lauren i ett av rummen. Antika korgar hindrar från Bloom. Järnbädd från engelska land antikviteter.