Gwyneth Paltrow har det mest intressanta värdet

Anonim

Kändisar lever större än livet, även när det gäller deras skafferi. Och skådespelerska / livsstilmaven, Gwyneth Paltrow, är ingen främling för det här, säkert. När du har stora fester att kasta och familjer att mata, naturligtvis, du bor en hel del saker, vilket är anledningen till att hon anlitade hjälp av Nashville-baserade Clea Shearer och Joanna Teplin att organisera service The Home Edit för att effektivisera hennes utrymme.

Laget gav Paltrow massor av märkta rutor och klara kapslar som gör att maten blir snabbare och att man bestämmer om hon är lättare på häftklammerna ännu enklare. Låt oss bara säga att Khloe Kardashian skulle godkänna. Tah-dah!

Om du vill använda några av The Home Edit magi i ditt eget skafferi, rekommenderar de att du ordnar med omtanke - även om du lägger saker som du använder varje dag närmare framsidan.

"Om du bara baka två gånger om året, håll din bunke på toppen av skafferiet för att frigöra värdefull fastighet på lägre, lättare att komma åt hyllor, " sa Teplin och Shearer People.

Också vara realistisk: "Om du är en upptagen förälder som har ett tidskrävande jobb, kommer du inte vilja tömma varje låda med pasta och spannmål i burkar när du kommer hem från mataffären." Använd i stället bara några märkta rutor så att du snabbt kan lägga objekt, men håll dem sorterade.

h / t Människor