I slutet av hans liv skrev Desi Arnaz den sötaste tingen om Lucille Ball

Anonim

Getty ImagesImages Press

Den som någonsin tittade på att älska Lucy vet att Desi Arnaz är känd för att uttrycka samma ord om och om igen som Ricky Ricardo . Säg det nu med oss: " Luccccyyyyyy! " Men medan kubanskfödda Arnaz var Lucille Balls man både på och utanför skärmen under filmen av deras berömda sitcom på 1950-talet, betonade deras förhållande (påstådd otrohet och alkoholism) tyvärr ledde till paret skilsmässa år 1960.

Men även om detta verkade markera slutet på sitt partnerskap (på skärmen och av), marscherade tiden. Boll köpte Arnaz ur sitt produktionsföretag (som heter Desilu - en kombination av deras namn) och båda skådespelarna gifta sig om igen - men de fortsatte att prata mycket om varandra tills de dödades i slutet av 80-talet.

I själva verket, som avslöjad i boken Desilu: The Story of Lucille Ball och Desi Arnaz, skrev han i slutet av Arnaz liv Lucas ord som gör att vi tårar i ögonen bara tänker på det: "Lucy var showen. Viv, Fred och jag var bara rekvisita. Damn bra rekvisita, men rekvisiter ändå. PS Jag älskar Lucy var aldrig bara titeln. "

Dessutom sa författarna till Desilu att Lucie Arnaz, parets dotter, också delade med dem Desis sista ord till Lucille innan han dog: "Jag älskar dig också, älskling. Lycka till med din show".

Våra hjärtan! Lämna det till Lucille och Desi för att göra våra ögon väl upp, även efter hela tiden. Och det låter som om Lucille hade lika mycket odödlig beundran för Desi, även vänner och kollegor från paret berättade för Folk att ingen av dem någonsin verkligen kom över uppbrottet. Suck.

Ta en titt på paret under den stora dagen av showen:

Getty

[ via Lila Clover