En berusad drivrutin kraschade in i Fixer Upper "Three Little Pigs" House

Anonim

På tidigt lördagsmorgon kraschade en berusad förare till ett hus i North Waco, Texas. Allen Wayne Miller plöjde genom framsidan av 1902 Alexander Ave, som råkar vara ett hem som presenterades på tredje säsongen av HGTVs Fixer Upper Show.

Här är hemmet som det framkom efter sin makeover från Chip och Joanna Gaines:

HGTV / Rachel Whyte

Smeknamnet "Three Little Pigs" hus, egendomen tillhör Ken och Kelly Downs. Medan ingen blev allvarligt skadad i kraschen bröt Miller bil igenom husets yttervägg och sedan in i Kens studieområde, vilket såg ut i bättre tider som nedan:

HGTV / Rachel Whyte

I ett uttalande bedömde Waco Assistant Fire Chief Don Yeager fastighetsskadorna:

"Gården är uppbyggd flera meter, och han slog ut gården, gick uppenbarligen i luften, och som många äldre hem byggdes detta hus av marken, så han rensade resten av gården. Han gjorde inte skadade inte häcken, men han tog ut räcken på verandan och gick rakt in i fönstret på framsidan och slog in en vägg som kunde vara en bärande vägg. "

Enligt Waco Tribune-Herald har nedgångarna väckt oro för hänsynslös körning i grannen innan, men det är inte allt. The Downses är ganska kramade om grannskapet i allmänhet och säger att de känner Chip och Joannas fastighetsbolag har gjort dem fel. "Det är som det vilda västern här. Det har skett mycket påfrestningar som kommer från staplarna och affären över gatan", sa Kelly. "Det har varit ett problem från början. Vi har bott här ett och ett halvt år och vi känner oss lurade av staden Waco och Magnolia Realty."

Kelly hävdar att hon och hennes man också har "skrämmats och trakasserats" av grannar eftersom skatter i området har uppstått uppåt sedan de flyttade in. "Det är ett stort problem här. Det är inte säkert, " sa hon. "Detta är en" Fixer Upper "gått dålig."

Chip och Joanna Gaines har ännu inte kommenterat.

Från: Cosmopolitan USA