Dream Kitchen Designs of 2010

Anonim

Thomas Loof

Från ett vardagligt land ser i Idaho till en modern design på Park Avenue, här är några av de bästa köken från hela landet. För mer drömmande utrymmen som presenterades 2010, se dessa lyxiga badrum och våra favoritutsmyckningstrender!

9 Foton

Thomas Loof

Moderna ek

William Hefner moderna Los Angeles-köket visar på skönheten i trä med skåp som är gjorda av massiva bitar av riftklippt ek tvättad med en halvgenomskinlig grå fläck. För att balansera utseendet toppade han disken och inramade området med en varm Calacatta guldmarmor, för en stil som fortfarande är mjuk.

Julian Wass

Seaside Kitchen

Ett nautiskt tema går genom hela det här lilla köket med industriella hängande armaturer, ett blått och vitt färgtema och en organisation som är shipshape. Med tanke på sin plats på Fire Island, New York, valde designern Marshall Watson slitstarka material som inte rostar eller ruttnar i havsluften.

Eric Piasecki

Ovanlig layout

Ursprungligen ett vardagsrum, detta moderna bondgårdskök har ett atypiskt utseende. "Jag drömde om ett hus där du verkligen lagar mat och äter och bor i ett rum", säger arkitekt Ruard Veltman. En annan unik egenskap är det 11 fot långa bordet av återvunnet teak.

Modern Makeover

Genom att hålla U-form-layouten men uppdatera apparaterna och skåpen, ombyggde Pine Cone Hills Annie Selke sitt ranchhuskök utan att spendera för mycket tid eller pengar. Hon håller också hållbarhet i åtanke när man väljer byggmaterial, som rostfria stålplattor under skåpen som hjälper till att förhindra scuff-märken.

Plus: erövra din rädsla för färg

Francesco Lagnese

Rent och vitt

Ägarna till denna Georgia Beach Home ville ha ett kök i Nantucket-stil, även om husets exteriör är spanska revival.

För att följa med den vita skåpet var designer Jim Howard toppade räknare och ön med Breccia Imperiale marmor. "Dess aubergine och coola gröna veining gömmer allt, " säger han.

Roger Davies

Modernt kök på Park Avenue

Den moderna Euro-stil köksdesignen av Eric Cohler är perfekt för den unga familjen som bor där: De upphöjda skåpen gör det mycket enkelt att rengöra.

Thomas Loof

Upprörande färg

I en New York-hem från 1668 uppdaterade designer Jeffrey Bilhuber sitt traditionella holländska kök med en blågrön färg på träverket.

Victoria Pearson

Casual och Classic American

I ett kök som går tillbaka till 1920-talet behöll designer Peter Dunham ett traditionellt utseende, men använde hints av färg och patina för att uppföra det. Utrymmet är också perfekt för underhållande med ett lätt flöde till den mer formella matsalen och uteplatsen.

Luca Trovato

Casual Country

Utrustad i återvunnet trä, blått linne och ett vädret, målade golv, detta kök i Sun Valley, Idaho har gammal bondgård överklagande. Designer Megan Rice Yager säger, "Allt är glatt ojämnt, precis som jag tänkte på det."