Dröm badrum: design idéer för att förnya ditt utrymme

Anonim

Våra dröm badrumsideer tar dig genom några av de bästa nya mönster som kombinerar stil och sofistikering med smart lagring och lätta att rengöra ytor. Oavsett vilket system som appellerar, njut av att bläddra igenom dessa idéer och hitta inspiration till badrummen i dina drömmar.

MODERN LUXURY

Skapa det ultimata tillflyktsortet med varma färger, snygga beslag och överdådiga ytor. Splash ut på en djup, dubbel-änden badkar och, om utrymme tillåter, gå en duschkabin med en ramlösa glasskärm. Välj en avslappnad stil av bad- och bassängfyllnadsmedel, men lägg till extra gnista i systemet med glänsande iriserande mosaikplattor.

Ripples

tips:

1. Planera planen kring hur du ska använda rummet och alltid ha det i åtanke när du väljer produkter, antingen minimala eller lyxigare.

2. Ta in ett designledat utseende med iögonfallande kakel och infällda hyllor och belysning.

3. Tänk på en fåfängningsenhet under bassängen och ta med extra lagringslösningar så att toalettartiklar och handdukar kan döljas utom synhåll.

4. Ingångsduschar med minimalt inramat glas hjälper till att skapa en rymlig känsla.

Leanne Robey, designer, Ripples

Var man kan köpa: Adamsez Eclipse fristående bad, £ 695; Finwood Designs mosaikplattor, 25, 20 kr ett ark; Zehnder Subway krom radiator, £ 908; alla krusningar


NORDIC ELEGANCE

Perfekt för små rum, det här tidlösa utseendet gör det mesta av tillgängligt ljus och utrymme. Skandinavisk design kombinerar fördjupad enkelhet med rustika finish och massor av trä och vitt. Det är ett modernt utseende som är lätt att underhålla.

Laura Ashley

tips:

1. Om du vill ha en touch av skandinavisk charm på ditt badrum, undvik noga detaljer och välj naturmaterial.

2. Möbler gjorda av blek ek fungerar vackert eftersom det kombinerar ett traditionellt utformat utseende med modern styling.

3. Försök att placera en stor LED-spegel över bassängen för att ge en illusion av utrymme och maximera ljuset.

4. Lägg till ett samtida element med det senaste öppna spishället och badkranarna, vilket skapar en spa-liknande vattenfallseffekt.

Helen Shaw, marknadschef, Laura Ashley Badrumssamling

Var man kan köpa: Skandinavisk design kombinerar fördjupad enkelhet med rustika finish och massor av trä och vitt. Det är ett modernt utseende som är lätt att underhålla. Artisan 600mm fristående enhet, £ 705; med keramisk bassäng, £ 161; upplyst spegel med infraröd sensor och uppvärmd dämpplatta, £ 410; alla Laura Ashley badrumssamling


MONOCHROME CHIC

Skapa ett modernt klassiskt system med traditionellt stylade möbler och kontrasterande neutraler. Team grå möbler med neutrala väggar och iögonfallande geometriska golv. Välj industriellt chic tillbehör för att slutföra utseendet.

Roper Rhodos

tips:

1. Detta tidlösa svartvita tema är ett klassiskt val för dem som vill uppdatera sitt badrum och tillföra värde till sitt hem.

2. Leta efter handmålade möbler i en trendig färg som blek eller mörkgrå.

3. Team med smarta, vita sanitetsartiklar och bänkskivor med fast yta för praktisk stil.

4. Ett uttalande hängande ljus kommer att ge ett iögonfallande intresse och skapa en särskild kontaktpunkt.

Joe Stephens, produktdesigner, Roper Rhodos

Var man kan köpa: Teamgrå möbler med neutrala väggar och iögonfallande geometriska golv. Välj industriellt chic tillbehör för att slutföra utseendet. Burford Slate Gray 600mm basenhet, från £ 355.50; back-to-wall WC-enhet, £ 354; fullhöjd två dörrskåp, £ 420; fast yta Stadsbassäng med integrerad arbetsyta, £ 499; alla Roper Rhodos


RUSTIC CHARM

Lägg till en antydan av landstil för ett rum med karaktär som kommer att stå tidstestet. Trämöbler ger textur och en känsla av värme i ett rum, medan stengolv och tillbehör förbättrar den naturliga lyxen i detta system.

utopi

tips:

1. Trä-effektfolie är den perfekta lösningen för badrumsmöbler. Strukturen emulerar det av trä, men det finns ingen risk för vattenskador, vilket ofta kan vara ett problem med den riktiga saken.

2. På samma sätt välja stengolv som representerar mångfalden av verklig kalksten. Träklädda golv finns också i olika former och storlekar, så att du kan välja mellan plankor eller parkett, och vissa har nu en kornad konsistens som är så bra att det är svårt att säga skillnaden.

Sam Ball, marknadschef, Utopia

Var man kan köpa: Downton Shaker-serien i Eton Oak, från £ 365 för en dubbeldörrspegel; Biscuit Brick keramiska väggplattor, £ 35 en kvadratmeter; Bohemian Beiges porslin golvplattor, £ 49 en kvadratmeter; Savio bassängblandare, £ 270; bad fyllmedel, £ 335; alla utopier. Classic bad, £ 600, Clearwater


SERENE SANCTUARY

För ett rum med välbefinnande i kärnan, välj spa-stil funktioner och den finaste kvalitet passformen. Spa badrum innehåller lugnande egenskaper genom att använda enkla sanitetsartiklar och strömlinjeformade träbitar.

Frontline Badrum

tips:

1. Skapa en avslappningsstämning med hjälp av lågnivåbelysning.

2. Ett djupt dubbelbadbad och högpresterande dusch med välbefinnande och spa-tillägg gör att den känns extra speciell.

3. Förbättra känslan av utrymme genom att avslöja så mycket golvyta som möjligt - välj ett väggmonterat handfat och toalett och behåll duschkabinerna vanliga och ramlösa.

Dan Cook, designer, CP Hart

Var man kan köpa: Pared-back detaljer och material, särskilt naturligt mörkt trä, linne och porslinsplattor, skapar en cocooning och lugnande effekt. För liknande sanitetsartiklar, prova Atlanta bad, £ 215; Cubix bassäng, £ 95; Hero Basin Mono brassware kran, £ 135; alla främre badrum


CITRUS MIX

Använd ljusa nyanser och inkludera mönster på väggarna för att ringa ändringarna i ett neutralt rum. Byta vanliga väggar för en levande tapeter eller nya plattor kommer att göra en stor skillnad i utrymmet. Det är ett relativt snabbt växlingsalternativ för alla stilar och storlekar på rummet.

Heritage Badrum

tips:

1. För att skapa något lite vanligt, ta med en bakgrundsbild, en möbel i en ljus färg eller häng en blind i ett slående tyg i fönstret.

2. Håll dig till bara två eller tre nya färger för att hålla effekten sammanhängande.

3. Om du vill göra en väldigt snabb förändring, använd helt enkelt ljusa tillbehör eller måla kylaren.

Charlotte Conway, inredningskonsult, arv badrum

Var kan man köpa: Rhyland suite, från £ 914, Heritage Bathrooms


Från: Hus Vacker tidning