"Dirty Dancing" Resort är verklig - och ja, du kan åka dit

Anonim

Vestron Pictures

Även om Patrick Swayze och Jennifer Gray är mest ansedda som stjärnorna av Dirty Dancing, skulle vi argumentera att filmen inte skulle ha varit nästan lika framgångsrik utan en annan väldigt viktig spelare: The Kellerman Resort. Det är rustikt bergsutrymme, pittoreska trästugor och stor glänsande sjö. Det är bara några av de funktioner som gjorde att det känns som Catskills familje destination för våra drömmar.

Men uppenbarligen var uppsättningen inte faktiskt i upstate New York, trots allt. Vem visste? I verkliga livet, är destinationen faktiskt kallad Mountain Lake Hotel och det är baserat i Pembroke, Virginia. Det var valt, på grund av filmens låga budget (ingen förväntade sig att den blev till en träff!) Och retro-stilen och designen som bidrog till att 1987-filmen kände sig som den var inställd 1963. Ett annat roligt faktum: Många av aktörerna stannade faktiskt på plats på hotellet!

Kom ihåg dessa platser?

Vestron Pictures

Vestron Pictures

Vestron Pictures

Trots att denna bergsutflykt ligger i Virginia och inte New York, levererar den fortfarande ett Baby-godkänt sommaräventyr. Till att börja med är anläggningen värd för tre Dirty Dancing-dessa veckoslut om året, som inkluderar en sockhopp, en filmvisning, en vattenmelonkastning, gruppdanslektioner och en scavenger-jakt. Du kan även hyra ut stugan Baby och hennes familj tillbringade sommaren. Fingrarna korsade de har dansinstruktörer lika söta som Johnny Castle här också.

[h / t Business Insider