Den Snyggaste Tiny House Rentals i varje enskild stat

Anonim

via AirBnb

Om du funderar på att gå med i den lilla husrörelsen kanske du vill prova en första först. Vi har sammanställt en lista med små uthyrningsalternativ som är perfekta för en weekendfluga eller en långsiktig vägresa.

50 Bilder

via AirBnb

New Market, Alabama

$ 85 per natt

HYR NU

Denna renoverade 100-åriga stuga ligger bakom Winchester Manor utanför Huntsville, Alabama. Även om det är litet, är det romantiska hemmet utrustat med tegelgolv och en jacuzzi.

via AirBnb

Talkeetna, Alaska

$ 145 per natt

HYR NU

Den aptitbetalda "Hobbit Cabin" ligger vid en sjö bara fem miles från staden. Dess taktak är täckt med vackra Alaskan-blommor.

Airbnb

Tucson, Arizona

$ 69 per natt

HYR NU

Denna söta "casita" är ett eklektiskt sydvästra område som går tillbaka till 1940-talet. Och även om det bara sover två är gården tillräckligt stor för en fest.

via AirBnb

Little Rock, Arkansas

$ 66 per natt

HYR NU

Bara några kvarter från guvernörens herrgård, hävdar detta uthyrning att vara det första lilla huset i Little Rock. Det är bara en kort promenad från parker, restauranger och nattliv.

via AirBnb

Carmel Valley, Kalifornien

Detta lilla hus är faktiskt ett omvandlat vattentorn. Det är omgivet av Kalifornien parkområde där du kan cykla, vandra och åka hästar.

Hyr det på Airbnb »

via AirBnb

Glenwood Springs, Colorado

Byggd 1898, har denna lilla stuga sedan helt restaurerats och utrustad med ett meditationsrum. Gästerna kan gå över en kort bro för att komma åt de varma källorna.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Bethlehem, Connecticut

$ 31 per natt

HYR NU

På bara 165 kvadratmeter måste du bli mysig i den nybyggda kupolen. Det ligger på en ekologisk gård, som gäster uppmuntras att turnera eller ens arbeta på.

via AirBnb

Newark, Delaware

Inte ditt genomsnittliga lilla hus, denna hyra är en retro Airlyfte-trailer. Även om det är en snäv press, har insidan uppdaterats med moderna bekvämligheter, inklusive kök och badrum.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Sanford, Florida

Har du någonsin drömt om att bo på en husbåt? Denna flytande bungalow ger båtens estetiska känsla med ett modernt hem. Den har ett vanligt badrum och ett fullt utrustat kök.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Helen, Georgia

$ 49 per natt

HYR NU

Detta lilla trädhus är helt omgivet av naturen - det är även tillverkade helt av återvunnet material.

via AirBnb

Pahoa, Hawaii

$ 84 per natt

HYR NU

Den "äventyrliga Lava Rock Hale" ligger på tre hektar mark, nära snorkling fläckar och tre vulkaniska kratrar. Dess lilla kylskåp, spis, takfläkt och tv är helt soldriven.

via AirBnb

Pocatello, Idaho

$ 95 per natt

HYR NU

Denna avskilda Caribou Yurt har panoramautsikt över Buckskin Canyon. Även om det inte har något kök, äter ägarna frukost för sina gäster varje morgon.

via AirBnb

Peoria, Illinois

$ 99 per natt

HYR NU

Denna bungalow på 450 kvadratmeter erbjuder moderna bekvämligheter tillsammans med en trädbevuxen fastighet. En liten bäck går genom gården.

via AirBnb

Lyons, Indiana

$ 132 per natt

HYR NU

"Goose Pond Cottage" är bekvämt beläget nära flera statliga parker, liksom ett centrum. Aktiviteter i närheten inkluderar fiske, jakt, kajakpaddling och fågelskådning.

via AirBnb

Cedar Rapids, Iowa

Denna 250 kvadratmeter hem har bara ett rum, men det är fullt av antik charm. Det är gångavstånd från centrum och tjeckiska byn.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Lawrence, Kansas

Denna lilla skjul är avsedd för en författare eller konstnärens tillflyktsort. Det saknar VVS, men det finns ett skrivbord och kaffekanna.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Lexington, Kentucky

Detta Amish-byggda lilla huset har en stor uteplats och egen dusch. Det delar också mark med en gård med kycklingar och kaniner.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

New Orleans, Louisiana

Central luftkonditionering, jacuzzi och en regndusch är några av fördelarna på denna 400 kvadratmeter stuga. Det har också en privat bakgård och ligger bara 10 minuter från franska kvarteret.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Montville, Maine

Denna lilla stuga i Maine sitter på 350 hektar med stigar, skogsmarker, tennisbanor, sportfält, en ekologisk gård och ett progressivt lägerläger. Förutom andra små bostäder, kallas alpacas, miniatyrponnyer, miniatyrålar och grisar fastigheten hemma.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Oakland, Maryland

Denna charmiga trähytt ligger på en privat tomt på en campingplats. Gästerna har tillgång till några grundläggande campingtillbehör som stolar, eldstaden, ficklampor och en paviljong. Floden Youghiogheny går längs sidan.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Tyringham, Massachusetts

Denna "Silo Studio" stuga ligger på fyra hektar mark i Berkshires. Det lilla boendet har inte ett kök, eftersom det tidigare var en skulptörs sommarstudio.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Mackinaw City, Michigan

Hängivenligt kallad "Little Red Bunk House", omfattar detta Michigan hus rustikt träutseende. Det ligger en kort bit från Dark Sky Preserve, en av 10 platser i USA utan konstgjord ljus.

Se mer på Airbnb »

via VRBO

Duluth, Minnesota

På grund av sin unika, moderna arkitektur har denna "weeHouse" blivit upptagen i New York Times och Kiplinger's . Det ligger på Little Pequaywan Lake och ägarna ger en kanot.

Se mer på VRBO »

via AirBnb

Clarksdale, Mississippi

"The Squeeze Box" ligger i hjärtat av downtown Clarksdale, i närheten av restauranger och musikställen. Det byggdes på bottenvåningen i den tidigare Clarksdale Telegraph-byggnaden.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Grubville, Missouri

$ 81 per natt

HYR NU

Denna lilla stuga är byggd 15 meter i luften, inbäddat bland fem tallar. Det finns väldigt få grannar, men ägarna är ofta värd trumkretsar och krukor.

via AirBnb

Bozeman, Montana

$ 195 per natt

HYR NU

Med sin vackra trästruktur och unik design är det inte förvånande att Outside-tidningen heter det här vagnshuset Best AirBnb Property of 2015. Fastigheten är tillgänglig året runt och har säsongsbetonade aktiviteter som skidåkning och vandring i närheten.

via AirBnb

Omaha, Nebraska

Över 200 personer har hyrt det här lilla huset, beläget i centrala Omaha. Dess moderna exteriör matchas av snygga, vita, moderna möbler inuti.

Se mer på Airbnb »

via AirBnb

Reno, Nevada

Detta unika hus i kupolstil har ett privat däck med utsikt över den närliggande viken och dalen. Ägaren bor i den intilliggande matchande kupolen.

Se mer på Airbnb »

via Tiny House Vacations

North Woodstock, New Hampshire

Detta härliga lilla hus mäter bara 12 fot med 12 fot. Utrustad med öppen spis och utsikt över Vita bergen är det en perfekt plats för en mysig tillflyktsort.

Se mer på Tiny House Vacations »

via AirBnb

Middle Township, New Jersey

$ 62 per natt

HYR NU

Denna timmerstuga i traditionell stil ligger på en privat sjö nära New Jerseys sydligaste strand. Gästerna behöver komma med en känsla av äventyr, eftersom det inte finns något rinnande vatten eller traditionella toaletter.