City Pad ... City Kitchen

Anonim

Ta en titt inuti Ina Garts coola Manhattan-lägenhet.

10 Foton

Ina Garten

Ina Garten, aka Barefoot Contessa, i hennes Manhattan-vardagsrum. Fotografiet över manteln är ett silver- och grafittryck av Hiromitsu Morimoto, genom Bloom.

Vardagsrum

1902-fåtöljet från Otto Wagner verkar vara modernt som sten-och-stål-demilustabellen, från Luca & Co. Silkefeltgardinerna i Pain Brulé av Prelle är fodrade i kopparfärgad siden av Rogers & Goffigon. Lampa från Lucca & Co.

18th-Century Soffa

Garten hittade soffan från 1800-talet, tillsammans med en 1900-talets kopia, på Jean-Philippe Demeyer Antiques i Belgien. Båda är belagda med belgiskt linne. Kuddar av Dransfield & Ross. En längd gul silke från maj Vervoordt kommer till sist att klä upp den Louis XIII-stolen, från Amy Perlin. Skifferbordet är av Axel Vervoordt. Mattan är av Christian Liaigre. Färgfärg på väggarna är Slipper Satin av Farrow & Ball.

Flexibel bokhylla

Axel Vervoordts bokhylla är så flexibel att det blir en ständigt föränderlig collage.

Matsal

Bordet är inställt med Gartens favoritarmatur, Cristallerie La Rochère i Amité-mönstret. Brons ljusstakar av Ted Muehling.

Pumpadfärgad duk

Den pumpafärgade duken ser ut som iriserande siden, men kan gå rakt in i tvättmaskinen. Från maj Vervoordt. Linne servetter från ABH Design. Slatstödda stolar från Axel Vervoordt.

Kök

En Bosch diskmaskin, ett Liebherr-kylskåp och en frysfrysare är gjutna under bänkskivan, gjord av Petit Granit, en belgisk sten. Den härdade Easton Classic kranen gör det enkelt att fylla stora krukor, och Garten tycker om den polerade nickelfärgen eftersom den ser ut som gammalt silver.

Ugn och kokkärl

Viking's Designer-serien väggugn passar under en Wolf-kokkärl. Trägolvet målades för att simulera sten av Jeff Rockwell.

Huvudbadrum

I masterbadet sätter Calacatta marmor av Exeter piedestalsvatten och Crystal Rectangular vippspegeln, båda av Waterworks.

Sovrum

Skikten på grädde i sovrummet börjar med väggarna, täckta i Triple Crème av Rogers & Goffigon. Gardinerna är Pastis, av Rogers & Goffigon, och huvudet är stoppat i Great Plains Ocean's Eleven, av Holly Hunt. Silkmattan är från Beauvais. Stol och ottoman från Jean-Philippe Demeyer Antikviteter. Lampa från Crate and Barrel. Kabelkast från Yarnz.