Chip och Joanna är inte nöjda med tidigare "Fixer Upper" kunder som hyr ut sina hem

Anonim

Getty Images

Spendera natten i ett hem som renoverats av Chip och Joanna Gaines på ett avsnitt av Fixer Upper kanske låter som en dröm som går i uppfyllelse, men inte alla fans är överens. Fler och fler hem ser ut att dyka upp på uthyrningsplatser som Airbnb och VRBO, och lämnar HGTV-tittare undrar varför någon skulle få paret att dekorera sitt hem, bara för att flytta ut genast.

Enligt Waco Tribune säger de husägare som säger att de inte gick på showen för att säkra hyresintäkterna. Men som Chip och Joanna blir mer av ett hushållsnamn, växer turister till Waco - så det kan vara frestande att bestämma sig för att göra ditt hem till semesterhus och göra en vacker öre. Förflyttning framåt, planen planerar att ta itu med detta problem genom att söka sökandena mer noggrant.

När du frågade hur Chip och Joanna känner sig om par som till synes utnyttjar sin tid på showen, utfärdar Magnolia-talesman Brock Murphy nedanstående uttalande på parets vägnar:

"Vi har inga problem med våra kunders intresse att använda webbplatser som VRBO och Airbnb för att hyra ut sina hem. Faktum är att vi får det. Men vi kommer att vara strängare med våra kontrakt som involverar Fixer Upper kunder framåt. för att hedra vår nationella tittargrupp, "fortsatte han. "Vi vill göra ombyggnader för kundernas hem. Det är den verkliga avsikten med vår show, och vi vill se till att det inte går vilse i den nya semesterhyresutvecklingen. Det som började med helt förståeligt avsikter kunde skada en skugga av tvivel på den mycket större bilden, och vi ska göra vårt bästa för att skydda det som går framåt. "

För närvarande finns cirka 12 tidigare Fixer Upper hem till uthyrning, inklusive Gorman House, Mailander House, Shotgun House, Barndown, Chicken House och Midcentury Modern House. Harphuset kommer att vara tillgängligt att hyra snart också.

Som Waco Tribune påpekar i en uppföljningsberättelse har dessa till synes oskyldiga uthyrning förmåga att smita på Fixer Upper- varumärket. Här hoppas säsong fyra introducerar oss till några söta familjer som faktiskt letar efter deras eviga hem!

Från: Country Living USA