En Chicago Kök i en Muted Palette

Anonim

Nathan Kirkman


Den första designern SuzAnn Kletzien gjorde för att uppdatera detta kök var att flytta diskbänken över rummet, över till det ljusa fönstret, så att det inte längre stod inför en tomvägg. Hon bytte också på en ö för den befintliga halvön, men apparaterna stannade. "På det sättet kunde vi ha råd att splurge på ett vinkylskåp, säger Kletzien, som förenade utrymmet med grå och vit - plus träffar av mässing.

Nathan Kirkman (Interiors); Lara Robby / Studio D (Rengöringsduk)

1. Uppgiftsljus

Willamette berlocker belyser ön, medan ovanpå buktfönstret, Isaac sconces fokus ljus på diskbänken. Båda skolhusets elektriska armaturer är trimmade i varm mässing. Inbyggda ljus, i kombination med lampor inuti och under skåpen, lägger till glöd.

2. Räknare som motpost

Absolut svart granit med läderfärg ger en stark kontrast till det bleka träet på ön. Grå skåp, målade i Benjamin Moores Cinder, är toppade med en Silestone räknare i subtilt vinklad Pulsar. "Hustrun är en bra kock, och hon ville att varje yta var hållbar", säger Kletzien.

3. Två-i-ett-våning

Mörka träplankor går från husets ytterdörr till köket. Men då, i en djärv, oregelbunden diagonal delas golvet. Halvan nära kaminen, sjunken och bakdörren är tillverkad av robusta cementplattor som enkelt hanterar spill och lera. Tres Grises sexkantiga plattor från Mosaicos.

Nathan Kirkman (Interiors); Lara Robby / Studio D (Rengöringsduk)

4. Blandning av metaller

Kortfiltrar och Mid-Century knoppar av mässing, både från Schoolhouse Electric, ger värme och är en välkommen överraskning bredvid rostfria vitvaror. Omkopplingsplattorna på utlopp görs också i borstat mässing. Som Kletzien säger, "De måste vara där, varför inte göra dem intressantare att titta på?"

5. Öppna hyllor

Synlig från ytterdörren, de ser ljusa och luftiga ut och erbjuder kontrast till de slutna skåpen, som är framme med ogenomskinliga glasrutor. De rustika trähyllorna är cantilevered från en ryggplatta tillverkad av fyra-tums vita vitglansplattor från Mosaicos, som ligger i ett förskjutet mönster och accentueras av gunmetal-gryta.

Denna artikel uppträdde ursprungligen i juli / augusti 2015-frågan om House Beautiful.