Kolla in världens mest organiserade byte

Anonim

KhloeWithAK.com

Om du blev förvånad över hur noggrant staplade är kakorna i Khloe Kardashian kök (allvarligt, de Oreos har en Tetris-uppfyller-MC Escher kvalitet till dem), vänta bara tills du ser hur hon organiserar resten av sina skåp.

I en ny videopost på hennes blogg / app tar Keeping Up med Kardashians stjärnan dig på en rundtur i hennes inloppspantry och avslöjar all mat hon har till hands hela tiden - och hur hon håller det hela värd sitt eget museumsutställning.

"Som du kan säga gillar jag behållare", säger hon i klippet (en förhandsvisning av vilken du kan se på Daily Mails hemsida ), eftersom hon introducerar vägg-till-vägg-rader av godis i klara plastburkar. "Jag gillar saker som alla ser likadant ut och har någon form av vätskeflöde till det."

KHLOEWITHAK.COM

Medan du kanske inte har kvadratmottagningen eller tiden, energi och tålamod - för att återskapa Kardashians skafferi finns det några takeaways du kan låna för ditt eget hem.

1. Tänk utanför lådan.

KHLOEWITHAK.COM

Kardashian köper samma behållare för varje typ av mat - hon svär vid OXO 3, 4-Quart Pop Cereal Dispensers för att hålla sina Frosted Flakes and Mini Wheats, till exempel - så att varje område ser likformigt ut och det är lättare att komma ihåg vad som händer. Alla olika typer av plastbehållare som fastnat ihop kan se ut som jumbled som ett dussin halvöppnade lådor.

"Jag hittar massor av riktigt coola saker på varuförsäljningen hela tiden, så du behöver inte spendera mycket pengar för att organisera, " säger hon. (Det här förstås naturligtvis en brinnande fråga: Varför har vi aldrig sett Kardashian rummaging genom "allt är en fjärdedel" lagerplatser i människors gräsmattor på TV?)

Hon tar också fördelade mellanmålspaket, som Nilla Wafers, Hostess Cupcakes och Gushers - Ja, Gushers, en av de här barndomen behandlar du trodde försvunnit 1999! - ur sina kartonglådor och i klara cylindriska behållare, så att du enkelt kan undersöka dina alternativ med laserliknande precision, ta en och dasha ut dörren till din valpdop eller privata jet till Marthas Vineyard. Eller okej, till ditt kaffedatum på Starbucks bredvid köpcentret.

2. Ge alla sin egen hemliga stash.

KHLOEWITHAK.COM

Väskor av chips, pretzels och andra spetsiga paket är corralled i märkta korgar, så de bildar inte stökiga högar - och senare kladdiga laviner.

Kardashian rekommenderar att man designerar en korg för varje familjemedlem, där de kan lagra sina favorittips. Det är särskilt praktiskt om du bor med en Tasmanian Devil, som har en tendens att riva genom allt i köket för att komma till pitabrombinerna.

3. Ha en back-up plan (fel, bin).

KHLOEWITHAK.COM

Även när du får dessa plastbehållare, vad gör du när du oundvikligen har mer Lucky Charms än vad som passar in i burken? Du vill inte kasta den extra maten iväg, men att behålla en extra kvartsfylld väska bredvid behållaren försämrar ganska mycket syftet med att ha dem.

Kardashian har dig. Hon håller en överlämningsbehållare, där hon förvarar påsar med extra snacks, alla klippta stängda, på skaffans bottenhylla.

KHLOEWITHAK.COM

För att se videon för dig själv måste du ta ut $ 2, 99 / månad för Kardashian-appen eller bloggåtkomst. Men om du hittar otroligt organiserade saker och dagliga detaljer om Khloes liv konstigt lugnande att titta på kan kostnaden vara väl värt det.

Följ Delish på Instagram.

Från: Delish