Storbritanniens drömträdgård har uppenbarats

Anonim

Getty ImagesRosemary Calvert

När det gäller att skapa den perfekta trädgården, har Brits gett naturen, uteserveringar och badtunnor, ny forskning avslöjat.

I ett försök att skapa den drömiska brittiska trädgården, rabatt plats MyVoucherCodes pollade landet för att ta reda på exakt hur britter skulle utforma sitt idealiska utomhusutrymme.

Företaget fann att naturen var det mest populära temat bland husägare, med 69 procent av människor som vill ha naturligt gräs och träd, medan 51 procent önskar områden att odla frukt och grönsaker.

Åtta av tio svarande sa att deras drömträdgård skulle vara vild med vilda djur och att de skulle vilja uppmuntra djur till sin trädgård.

TopRabattKods

Under tiden visade undersökningen att trädgårdsinredning som däck och damm inte längre finns på önskelistan, eftersom Brits gynnar mer extravaganta inköp som bubbelbad och utomhusvärme.

Det avslöjade också att britterna ser sin trädgård som ett knutpunkt för socialisering, med 56 procent drömmer om uteserveringar, 47 procent vill ha spelfunktioner och 57 procent lägger matlagningsmöjligheter i sin idealiska trädgård.

TopRabattKods

Närmare upplysningar om deras trädgårdsmål uppgav 60 procent av britterna att de skulle vilja vara platta och 57 procent av allmänheten skulle vilja ha hela dagen sol.

Vid sidan av undersökningen skapade MyVoucherCodes en 360-graders video (se ovan) i Storbritanniens drömträdgård med hjälp av CGI med hjälp av Stephen Thomas från CGNerd.