Billie Lourd bryter hennes tystnad efter Carrie Fisher och Debbie Reynolds dödsfall

Anonim

Getty Images

När Carrie Fisher gick iväg förra veckan och hennes mor Debbie Reynolds följde tragiskt dagen efter, skickade många sina tankar till skådespelerska familjen, särskilt Billie Lourd, som genomgick den ofattbara smärtan att förlora en mamma och mormor i två dagar.

Även om den 24-årige förståeligt stod tyst sedan dess tog hon till Instagram idag för att öppna upp den oroande tiden och tacka de som har skickat henne sitt stöd.

Hon skrev:

"Att ta emot alla dina böner och vänliga ord under den senaste veckan har gett mig styrka under en tid som jag trodde att styrka inte kunde existera. Det finns inga ord att uttrycka hur mycket jag kommer att sakna min Abadaba och mitt enda Momby. stöd betyder världen för mig. "

Meddelanden som "håll dig starka" och "Jag älskar dig" fyller kommentarsektionen i det senaste fotot, liksom nästan alla andra bilder på hennes Instagram-profil, eftersom fans och vänner fortsätter att skicka sitt stöd och medkänsla till Scream Queens- stjärnan.

Lourd har fått djupa budskap från de närmare hemmet också. Förra veckan berömde hennes styvfar Bruce Bozzi hennes motståndskraft, som han sa var något hon ärvde från sin mamma och mormor. "Styrkan hos dessa kvinnor lever så vibrerande i dig", skrev han.

"För att förlora tjejerna är det bara hemskt, " sa farbror Todd Fisher E! Nyheter . "Hon har sina gener, men du kan inte ens föreställa mig. Jag kan inte tänka mig att vara 24 och måste göra det - och jag är 59."

Från: Harper's BAZAAR US