Vacker Svartvitt Contest: Vinn en gratis stol i Los Angeles Scavenger Hunt

Anonim

Heder av Tillverkaren

Från en midcentury modern zigzag till en skulpturell skelettdesign ger vi bort 20 svartvita stolar, plus två bord som en del av Beautiful Black and White Giveaway! Om du är i Los Angeles den 6 mars eller 7: e följer #hbchairs på House Beautiful's Twitter-konto för ledtrådar till specifika platser och landmärken. Vi kommer att släppa stolar över hela staden med hjälp av våra sponsorer och Jenni Pulos, från Bravo's Flipping Out och Interior Therapy . Kan inte göra det till Los Angeles? Du kan fortfarande gå in för att vinna en ledig stol i våra Twitter-tävlingar den 6 mars och 7 och i våra Pinterest-tävlingar från och med 11 mars.

20 Bilder

Heder av Tillverkaren

Tori Chair

En trollstol med artisanrötter, Tori visar att långvarigt bra utseende finns i detaljerna. Med en bas som påminner om en föredragandes eller arkitektens skrivbord bildar stolen och matchande ottoman ett minnesvärt lag - eller fungerar vackert på egen hand. Welting runt ramen lägger till subtila polska och kuddar utan sömmar i skummet eller sätet understryker rena linjer.

Av American Leather

Ta reda på vilken klassisk film BeachBungalow8 tänkte på när hon såg den här stolen.

Heder av Tillverkaren

Connor Stol

Denna ikoniska och lekfulla stol har en bred spårarm av spegelpolerat rostfritt stål och ett storskaligt zebratryck på vitt hår på höljet. Det plush stoppade stolen verkar vara avstängd. Det här är mode, rent och enkelt.

Av Bernhardt

Maison21 hittade en Fred Astaire och Ginger Rogers film som har ett djärvt zebra tryck som liknar denna stol. Kolla vilken som är den!

Heder av Tillverkaren

Petrie Chair

Det var den mest kända möbelformen på 1960-talet. Och nu kommer det tillbaka till ett vardagsrum nära dig. Den här gången har den tufted och knäppta kuddar för ett mer klassiskt, skräddarsydd utseende som sitter djupt och fast, men låter dig lugna i komfort. Det är modigt nog att göra en comeback i vitt tack vare ett nytt fläckavvisande system som faktiskt finns i varje fiber. Petrie är autentiskt utformad ljus och lutad med smala toppstickade spårarmar och känsliga, avsmalnande lövträben färgade en mörk ibenholtsfinish som heter deco.

Av Crate and Barrel

COCOCOZY påminner om en viss Alred Hitchcock-film när hon ser den här stolen. Läs vidare för att se vilken.

Heder av Tillverkaren

Laurent Chair

Inspirerad av 1930-talets franska Moderne-stolar, har Laurent-stolpen av Suzanne Kasler en elegant konturerad rygg, ett reeded förkläde och fint avsmalnande ben som avslutas i antika mässingsfärger. Laurent lanserar sig i aska och har ett varierat utbud av stilar och användningsområden. Visas i valfri svartlackfärg i en vit 100% linneväv.

Av Hickory Chair

Påminner den här stolen om den klassiska filmen Top Hat ? StyleBeat tycker det.

Heder av Tillverkaren

Dan Low Profile Recliner

Med wingback styling som är allt annat än vanligt, sätter Dane en tur på traditionen med snygga spårarmar och oväntad lindrad komfort. Designad för att korrelera perfekt med vår Delaneys rumgrupp, känner Danas klassiska linjer hemma ihop med en mängd olika stilar. Dekorativa detaljer på utsidan och vackert vända ben ger Dane ett sofistikerat utseende som känns rätt hemma i någon inredning.

Av La-Z-Boy

Denna vinge stol påminner StyleCarrot av en viss film noir. Kan du gissa vilken?

Heder av Tillverkaren

Zink Chair

Inspirerad av en stol som vi upptäckte i Paris, har Zinc-stolmen stålarmar med en subtil borstad yta som kompletterar den stödjande, täta dämpningen i rena, moderna linjer.

Genom rum och styrelse

Se vad New York Daily News har att säga om denna stol.

Heder av Tillverkaren

Mid-Century Modern Zig Zag Chair

Gör ett uttalande i vilket rum som helst med mål-mid-century modern Zig Zag-stol i svart och vitt. Elegans och regency av Chevron Stripes lägger till en grafisk och modern touch till vilket utrymme som helst. Det är den perfekta accenten som är tillgänglig till ett bra pris.

Av mål

Vilken Audrey Hepburn-film påminner den här stolen om Ask Decor of? Ta reda på!

Heder av Tillverkaren

Skelettstol

Flight of Fancy Collection inspirerar från bildspelet som flyter kring klassisk berättande. Oavsett om föremålen ses individuellt eller som helhet, framkallar de en känsla av charm och fantasi. Tecknet djupt från Arams bakgrund som skulptör, kommer varje stycke från handskulpterad lera och erbjuder en barnliknande kvalitet med ett inneboende meningsdjup. "Det finns en sådan kraft i berättande bilder för mig. Det finns en känsla av att vi skapar en hel fantasivärld och bygger mönster kring interaktiva teman som är kända för oss alla. De former som finns i människokroppen är en stor källa till inspiration för mig. Formerna är uppenbara och omedelbara och samtidigt impressionistiska och mystiska. Stripped av sin hud blir det en arresterande naturlig form. När vi går bortom implikans uppenbara mörk börjar en uppriktig skönhet att dyka upp ." -Michael Aram

Av Michael Aram

Läs vad New York Daily News har att säga om denna stol.

Heder av Tillverkaren

Stressless Dream Recliner

Stressless Dream är en av våra mest lyxiga vilstolar någonsin, vilket ger en känsla av lugn och ro. Med hjälp av Stressless patenterade Glide and Plus-system, svarar drömmen på din kropps minsta rörelse. Tillsammans med en full 360 ° svängfunktion och justerbar nackstöd, ger Dream överlägsen stöd och oöverträffad komfort.

Av Ekornes

Denna stol påminner Camille Maurice i Philadelphia Story . Ta reda på varför.

Heder av Tillverkaren

Oberlin Stol

Oberlin-stolen från Kravet erbjuder ett modernt tag på en klassisk vinge stol. Mångsidig och sofistikerad, stolen är stoppad i en smart Ralph Lauren paisley från Townhouse kollektionen, gjord i djärv svart och vitt.

Av Kravet

Vilka gamla Hollywood-filmer av en berömd regissör har vinge stolar som den här? Så Haute berättar för oss.

Heder av Tillverkaren

Duke of Devonshire Chair

Hertigen av Devonshire stol är baserad på fretwork design av ett gammalt par små chinoiserie sving stolar upptäckta på en köpresa till den engelska landsbygden. Stolen har noggrant anpassats och avskalats från den ursprungliga konstruktionen för att sitta bekvämt vid ett matbord. Finns i arm- eller sidostolar, det fungerar lika bra som en enstaka stol. Polstret här i Schumacher's Shock Wave tyg i platina och jet.

Av Grace Home

Tobi Fairley relaterar denna stol till en klassisk och komedifilmserie. Gissa vilken!

Heder av Tillverkaren

Hollywood Swank Vanity Bench

Gå ut på den röda mattan framför lamporna på paparazzi-kameror och bild dig själv i den glamour och drama som är inspirationen till Hollywood Swank Vanity Bench.

Av Michael Amini

Ta reda på varför denna stol påminner Bitohoney of Mildred Pierce, med Joan Crawford.

Heder av Tillverkaren

Rumsservice Riviera Chair

Denna ultra glam stol har handskuren detaljer och en lång rygg för extra drama. Den känsliga handen tuftade detaljer på baksidan och tillägget av den glänsande krom nagelhuvud trim gör detta till ett bra exempel på Hollywood Regency glamour vid sitt bästa.

Genom Rumsservice

Läs New Yorks Daily News ' sammanfattning av stolen jaga.

Heder av Tillverkaren

Havana Lounge Chair

Lane Venture utomhus naturvicker med den ultimata avloppsrännan i Sunbrella Alleyway Ebony.

Av Lane Venture

Denna stol påminner Camille Maurice av Audrey Hepburn-filmen Roman Holidays . Håller du med?

Heder av Tillverkaren

Rebecca Swivel Chair

Dyra läderhjulstolar är nere i storlek med vår Rebecca Swivel Chair. Denna stol påminner om en tid då möblerna var funktionell konst och har en vintageformad design som är smart skalad för att ge elegant komfort till några av dina minsta utrymmen.

Av Grandin Road

Denna stol påminner Casa Diseno om två gamla Hollywood-filmer. Ta reda på vilka.

Heder av Tillverkaren

Donatella Fåtölj

Slitstark polyuretan gör det möjligt för vår Barock-inspirerade Donatella Arm Chair att trivas utomhus. Vinklad-back erbjuder bekvämt lutning; dragkedja med dragkedja ger enkel städning.

Vid Frontgate

Denna stol kan passa in på en viss Hollywood-filmuppsättning. Dec-a-Porter berättar för oss var.

Heder av Tillverkaren

Riverside Chair

Biscuit tufting och exponerad träram av denna moderna stol i mitten av århundradet skulle vara riktigt hemma på uppsättningen galna män . Polstret i en kolpunkta design från John Robshaw Collection för Duralee, kan du verkligen se upp Don Draper uppflugen på att njuta av en cocktail.

Av Duralee

Ta reda på varför denna stol påminner Lisa Mende Design of Mad Men .

Heder av Tillverkaren

Draper Chair

Skulpturell i silhuett, vår skandinaviska-inspirerade draperstol har 1960-talets känsla. Med solida ekar och ben som har en ibenholtsfärg.

Av Mitchell Gold + Bob Williams

New York Daily News skrev ett sammandrag av stolen jaga. Läs mer om denna stol.

Heder av Tillverkaren

Hollywood Oval Back Side Chair

Klassisk europeisk stil plantation lövträ ram klar i Gloss White. Stolen är helt stoppad i vinylflockad zebra med dubbel welt i svart läder.

Av Palecek

Denna stol påminner Nest av Tamara av en klassisk Marilyn Monroe-film. Kan du gissa vilken?

Heder av Tillverkaren

Motivo sidobord

Caesarstone Crocodile Motivo bord i svart och vitt ger en känsla av modern elegans. De skarpa linjerna och den texturerade ytan är bilden av designflexibilitet

Av Caesarstone

Dessa svartvita bord påminner COCOCOZY om en viss gammal Hollywood-film. Ta reda på vilken en.