Badrumstrender: koppar, hörnbad, designbad, spa

Anonim

Getty ImagesTerry J Alcorn

Badrummet är en av de mest besökta rummen i huset, och som andra rum är det ett utrymme som du vill uppdatera (vid behov) samtidigt som du säkerställer att det förblir funktionellt och personligt för dig.

En viktig nödvändig badrumsfunktion är badkaret - låt oss möta det, inget riktigt slår en lång, varm blötläggning i ett gott bad, gör det? Medan varma metaller har gjort sitt märke i interiörer i år, vill många av oss fortfarande efter ett avkopplande tillflyktsort och det perfekta hemmet spa. Ta reda på hur du kan uppnå några viktiga badrum ser nedan.

Kopparbad

Som en ledande trend i år kommer koppar, mässing och guld att ge vackert djup och värme till ditt badrum. Varma metaller är slående i design, bättre att behålla värme och kan också ge en verklig känsla av glöd och lyx till ditt utrymme.

"Du har nog lagt märke till den varma metaltrenden överallt denna säsong från Pinterest till interiörtidskrifter, koppar, mässing och guld är svåra att missa, säger Nancy Straughan, inredningsdesigner hos Hugo Oliver. "Genom att lägga i den här trenden i form av kranar, bassänger eller badkar, kommer ditt badrum att njuta av riktigt lyx och inverkan. Kopparbad leder värmen fantastiskt, vilket betyder att ditt badvatten aldrig kommer att bli kallt vilket ger dig den längsta och roligaste badupplevelsen. "

Hugo Oliver

Hörnbad

Vi vill alla ha ett gott bad men vi har inte alla utrymmen att spara. Det är här ett hörnbad kan komma till nytta. Välj en som är både praktisk och hållbar och ger dig slutligen mer golvyta. Alternativt kan ett hörnbad passa ett badrum som är oklart format, så igen är de ett bra sätt att använda hörn för att få ditt utrymme att se ut större.

Hugo Oliver

Designer badrum

Om du vill ha lite lyx till ditt hem så överväga boutique badrum design. Vill du ha ett elegant och elegant utseende? En sofistikerad stil som ditt badrum kom rakt ut ur en lyxfotografisk fotografering? Tänk noga på monteringsbeslag för ditt utrymme, eller till och med fristående bad som kommer att lägga till en snygghet av lyx.

Hugo Oliver

Hem spa

Vikten av ett spa-liknande badrum är ett bekvämt bad. Oavsett om du föredrar en modern eller traditionell stil, är ett stort och djupt bad ett måste, säger Straughan. Syftet är också att skapa ett lugnt och avkopplande utrymme, så överväga dessa lagringslösningar för badrum för att göra ditt utrymme rent.

Hugo Oliver