Barclay Butera skapar ett bekvämt vardagsrum

Anonim

Lara Robby / Studio D

En blandning av röda och neutrala hjälper designer Barclay Butera att föreställa sig ett mysigt och bekvämt vardagsrum.

12 Foton

Lara Robby / Studio D

Barclay Butera Tyger

"När jag växte upp, använde vi aldrig vårt vardagsrum, " säger designer Barclay Butera. Här väljer han tyger från hans samling och andra för att skapa ett bekvämt rum som du vill använda för alltid.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: soffa

"Leta efter en neutral med mycket textur för det dominerande tyget i ett rum." RALPH LAUREN HEM: 888-475-7674. Westwood i Rattan; rayon, nylon, polyester.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: soffa alternativ

"Denna mohair är rik. Den har djup. Skulle det inte vara bra på en stor comfy soffa?" RALPH LAUREN HEM: 888-475-7674. Nigel i Harvest; mohair.

Lara Robby / Studio D

Soffa

" WESTWOOD lyser verkligen ett rum. Vävan framkallar ett tvåtonigt linne. Med sin tufting och mässingspikar, gör Manchester-soffan tyget skarpt." Soffa från Barclay Butera Home.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: ottoman

"Den här typen av polerat läder fungerar bäst på mindre bitar. Färgen dyker upp!" BARCLAY BUTERA HEM: 212-207-8665. Absolut i Tomat; läder.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: Wing Chair

"Den snittiga sammet är mjukt, strukturen så rik. Sätt den på en stol för en mycket mysig plats att sitta." BARCLAY BUTERA FÖR KRAVET: 800-645-9068. Ennobled in Lantern Red; viskos, bomull.

Lara Robby / Studio D

Wing Chair

"Kör ENNOBLED vertikalt uppåt i min Grant Wing Chair. Choklad- och blodorangeen spelar med de kurviga armarna." Stol från Barclay Butera Home.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: Kuddar, Stoffdetaljer

"Det är en nyhet, lite" 70-talet, men uppdaterad. Centrera den på toppen av en liten ottoman. " BARCLAY BUTERA FÖR KRAVET: 800-645-9068. Rike i Kinesisk Röd; linne, bomull.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: Kuddar

"Det här är en annan överraskning - en zigzag chenille. Små detaljer av starka mönster är ett måste." SCHUMACHER: 800-523-1200. Vaughan Chenille i Persimmon; akryl, polyester, bomull.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: Fler kuddar

"Jag älskar djurutskrifter som en accent. Den lilla metallsken ger den perfekta dosen glamour." KRAVET: 800-645-9068. Sidenhud i granat; linne, silke, rayon.

Lara Robby / Studio D

Bäst för: Gardiner

"Det här inspirerades av en stor paisley halsduk. Vi tryckte den på en ekologisk bakgrund för att få en mjukare färg, en dämpad kinesisk röd. Det är lekfullt, inte allvarligt. Carrey blir tillsammans med de andra mönstren i rummet en del av en samling av tyger. Det ger en välskött känsla till rummet. " BARCLAY BUTERA FÖR KRAVET: 800-645-9068. Carrey in Brick; linne, siden.

Barclay Butera

Den LA-baserade designerns nya samling av tyger till Kravet är elegant och eklektisk. "Det handlar om vackra mönster du kan laga. Att använda olika typer av tyg i ett utrymme är verkligen vad jag är känd för."