April Giraffens Baby har äntligen ett namn

Anonim

Ännu efter april föddes giraffen till en hälsad pojke den 15 april, fans av mamma och hennes nya kalv fick vänta för att ta reda på hans namn. I stället för att ge honom en själv värd Animal Adventure Park i Harpursville, NY en tävling som gjorde det möjligt för personer att föreslå namn för $ 1 per röst, med de uppvuxna fonderna donerade till djurlivsorganisationer och brukade renovera parken.

Efter Erin Deitrich, aka "Giraffe Mom", besökte April och hennes son, någon startade en online-ansökan för att namnge den lilla kalvporteren, efter Erins son. Medan framställningen fick nästan 500 röster, var det inte det namn som slutligen vann. På måndag meddelade Animal Adventure Park på Good Morning America att den lilla kalven skulle bli namngiven ...

(trumvirvel, tack)

Tajiri.

Det kan tyckas som ett slumpmässigt val, men namnet har faktiskt en vacker backstory, som det betyder "Hopp" på swahili. De andra nio namnen som var finalister var: Apollo, Geoffrey, Gio, Harpur, Noah, Ollie, Patch, Patches och Unity. Parken sa också att de kommer att kalla honom Taj, för kort.

Vi kan inte vänta med att se vad April och Taj gör nästa!

Från: Country Living USA