Appen Design World är obsessad med

Anonim

Jeremiah Goodman har målat inredning med akvareller i några sextio år. Hans underbara renderingar inkluderar hemmen av 20-talets ikoner som Greta Garbo, Cecil Beaton, Hertiginnan av Windsor, Elsa Schiaparelli, Billy Baldwin, Bill Blass och Diana Vreeland, för att nämna några. Nu har tekniken gjort det möjligt att skapa egna Goodman-inspirerade intryck - ingen pensel behövs.

Den moderna dagen för inredningsarkitekter och bloggare att direkt dela sina hem och projekt är Instagram, men en ny iPhone 3 och iPhone iPad app. Waterlogue har den sociala mediakundiga publiken bokstavligen konvertera mobiltelefonbilder av sitt arbete till konstverk.

"I helgen, tillsammans med alla andra jag vet, upptäckte jag appen Waterlogue, " skriver Los Angeles-baserad inredningsarkitekt och bloggare Mark D. Sikes. "Om en timme var så många Facebook- och Instagram-meddelanden av akvareller. Först var jag som att det här är otroligt att alla älskar akvareller lika mycket som jag gör. Då insåg jag att det var en app som alla hade upptäckt i en fråga av dagar. "

Det är sant, alla, från fashion smaksmakare Amanda Brooks till inredningsdesignern Michelle Nussbaumer, har lagt ut interiörer tvättat med Waterlogue. Nedan, bläddra igenom några av våra favoriter.

-----------

Mer av

3 blommarrangemang mindre förutsägbara än ett dussin rosor >>

6 bokhyllor måste du checka ut >>

5 underbara grafiska plattor >>