En annan Gwyneth Paltrow Home i Tribeca träffade bara marknaden

Anonim

Gwyneth Paltrows nuvarande Manhattan-hem på 416 Washington Street - beskrivs genom att det var ett "blekt drömlikt moln ... inte bara i palett och konsistens utan i ande" - gick bara i kontrakt. Men Paltrow-älskare, förtvivlan inte: En tidigare bostad hos henne slog också bara marknaden i samma stadsdel för 24, 9 miljoner dollar. Måste det finnas en goop för alla.

Den tidigare spridningen vid 13 Harrison Street tillhörde Paltrow och ex-man / Coldplay frontman Chris Martin från 2005 tills de sålde den 2009 för 13, 6 miljoner dollar, enligt Luxury Listings NYC. Samma år köpte de Tribeca-enheten på Washington Street för 5, 1 miljoner dollar.

I ett ord är Harrison Street-hemmet ... stort (särskilt när det gäller fastigheter i New York City, där det genomsnittliga 1-sovrummet är cirka 750 kvadratmeter). Den 11.842 kvadratmeter radhus är loft-stil med 1600 kvadratmeter utomhus utrymme. Inbäddat på en kullerstensgata, kommer hemmet med tre ( tre! ) Tvättstugor, stora takfönster och gott om plats för underhållande, enligt noteringen.

Brown Harris Stevens

Även om radhus är för närvarande arrangerat som en lägenhet med två lägenheter, är hela byggnaden till salu. Det byggdes 1887 för sprithandeln Alexander Halliday, som drev sin verksamhet där. Senare i mitten av 1900-talet användes det som en tillverkningsplats för Henry Heide Candy Company, som skapade Jujubes och Gummi Bears. Neo-Grec-fastigheten behåller fortfarande många av sina ursprungliga egenskaper, inklusive gjutjärnspolar och träramade butiksfönster.

Brown Harris Stevens

Visserligen är det inte överväldigande Goopy vid första anblicken, som är fallet med andra Paltrow egenskaper. Medan hennes senaste hem är fyllt med fluffiga vita mattor, pastellfärgade silke och en hängande bänk, tar det här byhuset en mer industriell mötes-modern estetik, med synliga tegelväggar och flera vedeldade eldstäder.

Kolla in fler bilder av fastigheten nedan.

Brown Harris Stevens

Brown Harris Stevens

Brown Harris Stevens

[h / t Lyxförteckningar NYC

Från: ELLE Decor US