9 sätt att tänka på ett litet skåp

Anonim

Om du har en tillskott, kan den lilla lagringsplatsen vara ett helt nytt utrymme.

9 Foton

Courtesy of House of Smiths

Fake a Mudroom

Istället för att stänga av din entrékåpa, skapa en mini mudroom med sittplatser. House of Smiths Shelley och Casons garderob blockerade sin foajé, så de bestämde sig för att ta bort dörren och en del av torrväggen. Efter att ha lagt pärlor, hyllor, gjutning och en vadderad bänk, har de ett nytt mysigt och funktionellt utrymme.

Ta en titt på steg-för-steg-omvandlingen »

Furbish Studio

Lager en bar

Ditch barvagnen och ta med dina cocktailaccoutrements i garderoben. Denna charmiga bar av Furbish Studio görs ännu mer speciellt tack vare Scalamandres klassiska Zebras tapeter, blå och vita ingefärar och ett par matchande bordslampor.

Från Brit + Co via Furbish Studio

Heder av hjärtat organisera

Skapa ett hemkontor

Inget utrymme för ett hemkontor? Titta inuti din garderob - det är den perfekta, distraheringsfria inställningen för att få lite arbete gjort. Jen of I Heart Organizing lägger till tapeter, målar och gardiner för att anpassa sitt lilla kontorsskåp i sitt sovrum.

Se före och efter »

Hälsning av Halifax Bloggers

Butik Snyggt

Inspirerat av det alltid glada varumärket vände Kate Spade, Erin of DIY Passion, sitt lilla skåphörn i ett färgstarkt och mönstrat utrymme som lagras för sina kontorsmaterial och modeaccessoarer.

Ta en titt på makeoveren »

Courtesy of Rambling Renovators

Skär ut en lekplats

Varje barn drömmar om ett litet gömställe, varför gör du inte ditt barns dag genom att vrida en liten garderob i ett lekrum? Jennifer of Rambling Renovators förvandlade ett besvärligt lagringsutrymme under hennes trappor till ett lekhus. Stenciled väggar, bokhyllor och ljusa sittplatser gör det till perfekt plats för eftermiddagsflykt.

Se hur hon gjorde det »

Popsugar

Skapa ett sött barnhem

Sedan de bodde i en 1-rumslägenhet, välkomnade Baby Bliss blogger Jordan och hennes man Chris en för sin plantskola. Den lilla spjälsängen lämnar tillräckligt med utrymme för klädhängare och en hyllplan dold bakom gardinen. Metallic tapet, en hängande papper lykta, och en trio av ramar slutföra utrymmet.

Ta en titt på makeoveren »

via Popsugar

Ngoc Minh Ngo

Dölj din tvättmaskin och torktumlare

I designer David Kaihois lilla ettrumslägenhet finns en kompakt tvättmaskin och torktumlare i sin sida av garderoben.

Heder av det samlade hemmet

Gör en lugn läsning

Brynne of the Gathered Home förvandlade den försummade platsen på sitt hemkontor till en bohemisk inspirerad läshörna. Den pulserande färgfärgen och broderade gardinen infiltrar ännu mer personlighet i den mysiga platsen.

Se resten av utrymmet »

Heder av under mitt hjärta

Upprätta en Craft Corner

Ta din hobby till nästa nivå. Traci under min hjärta uppdaterade en gammal, försummad garderob till en ljusbearbetningsstation genom att expandera garderoben, riva ut mattan, lägga hyllor och en målade pegbräda och installera ett mini hängsmycke.

Se steg-för-steg makeover »