9 Quintessential Things Varje New England Home Has

Anonim

Getty Images

De stater som omfattar New England kan ha sina individuella skillnader, men som en helhet är det en region förenad med många specifika regionala särdrag. Tror inte på oss? Gå vidare och försök att berätta för en New Englander att lönnsmakad sirap är ett helt acceptabelt alternativ till den riktiga saken. (Om det var hundratals år sedan, skulle den här ideen vara tillräckligt för att skicka dig till stockaden.) Bortsett från den infödda respekten från sap-härledda produkter finns det några andra saker som tenderar att förena New Englanders - varav många kan ses i sina hem.

En riktig, vedeldad spis.

Hitta allt historiskt

Den appellerar till den berömda Yankees känsla av sparsamhet, men erbjuder också en atmosfär som helt enkelt inte kan matchas av dumma saker som centralvärme. Om de inte personligen har en är chansen att någon i sin familj gör det (och det är de facto platsen för varje semesterfest).

Se mer av detta hem på Find Everything Historic »

Minst en antik som är äldre än 100 år.

Hitta allt historiskt

Företrädesvis skulle det vara en av de allvarliga sakerna som kom över på Mayflower. Nästa bästa sak? Ett välpolerat trämøbel från en långtgående släkting som hänvisade till New York City som "The South".

Se mer av detta hem på Find Everything Historic »

En överväldigande samling av böcker.

Hitta allt historiskt

De kanske inte har berört sin gymnasiebok om år, men där finns det på hyllan. Det kan komma till nytta en dag.

Se mer av detta hem på Find Everything Historic »

En trasa som har gjort det genom många drag.

Getty ImagesMikael Dubois

En annan symbol på en viss New England-sparsamhet, ragmattor ger en ödmjuk appell till någon inredning. Vi tror att de sista var gjorda på 1970-talet och helt enkelt återvunnits därifrån.

Ett kärleksfullt lapptäcke.

Getty ImagesArmstrong Studios

Det är vanligtvis en arv som passerade i generationer. Bonus "New England" pekar om det kom med en tallkista.

En ankafire som aldrig har använts för jakt.

Getty Imagesphotographybyjw

Oavsett om en handskuren version eller en mallard odödliggjord i nålpunkt, fungerar detta mer av en symbol för den kärlek man har för det allmänna utomhus. (Se även: Bågar, gamla tennisracketar, målningar av segelbåtar, vilken dekor som helst som inbegriper ett hundmotiv.)

Minst ett par anka stövlar vid ytterdörren.

Getty ImagesJamie Grill

Guldstandarden är den klassiska LL Bean-modellen. (LL Bean har givetvis huvudkontor i Freeport, Maine.) Andra liknande versioner tolereras, men aldrig riktigt godkänd. Ändå är dessa stövlar tuffa för att klara vintrar som kan ge allt från episk snö till frysande regn.

Adirondack Stolar

Getty ImagesML Harris

Rekordbrytande snö åt sidan, kan hårda New Englanders troligen få åtminstone åtta månaders användning av sina utomhusstolar. Inte konstigt att de mockar resten av oss när vi når en parka vid det snyggaste snygget på ett snöflinga. (Även om vi skulle vilja tycka att mocking är gjort på ett godmodigt sätt.)

Något plaid (och flanell).

Getty ImagesFernando Bengoechea / Fuse

Innan 90-talet förade flätelföreningen med grungeparadiserna i Washington-staten, kunde det här motivet ses på pyjamas, sängkläder och kasta av icke-nonsens New England morföräldrar.