9 av de skrymmaste, real-life Haunted House Stories du någonsin kommer att höra

Anonim

Getty Images

Rättvis varning: Att läsa detta i mörkret eller av dig själv kommer sannolikt att skicka en chill ner din ryggrad. Det här är nio av de skrämmande verklighetstrogna hushistorierna från de skrymmaste platserna runt om i landet - och om du ifrågasätter kan du faktiskt boka en vistelse på dessa platser och se själv.

1 Villisca Axe Murder House, Villisca, Iowa

Flickr

Den 10 juni 1912 blev Josiah och Sarah Moore bludgeoned till döds inne i sitt hem i Villisca, Iowa. Deras fyra barn - och två vänner, som tillbringade natten - dödades också, och för denna dag är brottet ett mysterium. Deras hem anses vara ett av de mest hemsökta husen i landet, och gästerna dras till det. Människor betalar även $ 400 + för att stanna en natt.

"Resor har blivit korta av barns röster, fallande lampor, flyttande stegar och flygande föremål", säger Villisca Axe Murder House-webbplatsen. Och i 2014 knäckte en paranormal utredare sig efter att ha tillbringat natten. "Skeptiker har lämnat troende", lägger till webbplatsen.

BOKA NU

2 The Lemp Mansion, St. Louis, Missouri

Flickr

Lemp Mansion i St. Louis, Missouri, är känt för att vara en av de mest hemsökta platserna i Amerika, på grund av en tragisk historia som fortsätter att hemsöka människor idag.

33-rumshemmet byggdes på 1860-talet av William Lemp, en framgångsrik bryggerägare i Midwest, som slutade döda sig 1904 efter att hans yngste av hans fyra söner, Frederick, dött. Några år senare dog hans fru också av cancer i huset. Därefter sköt William Lemp Jr. 1922 sig i samma rum som William Sr. dödade sig själv.

Som om det inte var tillräckligt med tragedier för en plats, 1949 slog Charles Lemp - Williams tredje son - sin hund i källaren av hemmet och dödade sig själv i sitt rum. Samma år såldes huset och omvandlades till ett pensionat, där rapporter om hemsökningar började. Enligt Destination America har vittnen upplevt brännande känslor och slammande dörrar.

Idag är The Lemp Mansion en restaurang och värdshus som också rymmer evenemang. På söndagskvällen är det värd för ett Murder Mystery Dinner.

BOKA NU

3 Hotell Monte Vista, Flagstaff, Arizona

Getty Images

Hotel Monte Vista har många paranormala gäster som de inte kan bli av med. Hotellet öppnade 1927 som gemenskapshotellet - uppkallat efter de stadsmänniskor som hjälpt till att bygga upp medel för att bygga - har en historia av underjordiska opiumhål, speakeasies och spel. Idag är hotellet känt för den paranormala verksamheten som stöter på några av rummen och salarna.

Gäster som har bott i rum 220 har upplevt tv-kanalerna på egen hand, och vissa har sagt att de kände kalla händer som rörde dem i sömnen. Det finns också en phantom bellboy som knackar på dörrar och meddelar "Rumsservice", men när gästerna kommer till dörren är ingen där. En av de mest populära - och möjligen störststörda möten - är ljudet av ett spädbarn som gråter i källaren. Hotellets webbplats läser, "Personalen har befunnit sig springa på övervåningen för att undkomma ljudet av skrik. Även om ljuden är mycket verkliga för dem som hör dem, har det inte funnits någon information som har förklarat fenomenet. "

BOKA NU

4 Myrtles Plantation, St. Francisville, Louisiana

Getty ImagesFranz Marc Frei / LOOK-foto

Ryktas för att vara ovanpå en indisk begravningsplats, och hemmet till minst 12 olika spöken, är Myrtles Plantation i Louisiana. Byggd 1796 berättar spökhistorierna om en före detta slav som heter Chloe, som hade hennes öra avskuret efter att hon enligt uppgift hade fångats avlyssning. När han sökte hämnd, dödade Chloe två av mästarens döttrar genom att förgifta en födelsedagstårta. Hon hängdes sedan av sina kamrater, och i dag är det enligt uppgift sett att vandra plantagen med en turban på för att dölja hennes öra.

Om du vill undersöka saker själv kan du stanna på plantagen för $ 175 / natt.

BOKA NU

5 The Crescent Hotel, Eureka Springs, Arkansas

Getty Images

År 1937 poserade miljonär uppfinnare, Norman G. Baker, som läkare och vände hotellet till ett sjukhus som han sade kunde bota cancer. Har frysningarna ännu? Norman, som hade en fetisch för färgen lila, målade många delar av sjukhuset lila, och idag är skorstenarna samma färg. Förutom att ha på sig lila skjortor och slips körde han också en lila bil. Människor kom överallt med hopp om att bota sin cancer, och många som behandlades dog.

Så småningom blev Baker utsatt och släppt ut ur staden, och idag är fastigheten ett aktivt hotell. Det sägs vara spökat av flera spöken, inklusive en skäggig man som bär viktoriansk kläder och en femårig tjej.

BOKA NU

6 Mizpah Hotel, Tonopah, Nevada

Stephen Saks

År 1907 öppnade Mizpah Hotel som ett av de första lyxiga hotellen i Nevada. Med en rik historia och utarbetad inredning är hotellet mest känt för sin legendariska "Lady in Red". Även om datumet är oklart, berättar historien så här: En kvinna mördades i hennes rum på femte våningen Det var en avundsjuk ex-pojkvän, andra säger att Lady in Red hade fångats fuska av sin man och han dödade henne i en svartsjuk raseri - och idag hånar hon gäster.

De som har bott på hotellet säger att Lady in Red viskar i mäns öron och lämnar pärlor från hennes brutna halsband på gästerna kuddar. Gästerna kan bo i Lady in Red-sviten för att uppleva det själva, och om det är för mycket för dig, bör Red Lady Bloody Mary i hotellets restaurang räcka.

BOKA NU

7 The Trans-Allegheny Lunatic Asylum, Weston, West Virginia

Getty ImagesEVA HAMBACH

Trans-Allegheny Lunatic Asylum i West Virginia var avsedd att rymma 250 patienter när den öppnades 1864. Snabbspolning fram till 1950-talet, när anläggningen nådde sin topp och hade mer än 2 400 patienter som levde i överfulla och omänskliga förhållanden. burar. 1994 stängdes asylen, och idag finns det rapporter om paranormal aktivitet, med själar av patienter som dröjer och roaming i salarna.

Du kan göra en övernattning om natten från 9:00 till 5:00 på asylområdet, en två timmars paranormal turné från kl. 10.30 till 12.30 eller en 90-minuters dagstur.

BOKA NU

8 Queen Anne Hotel, San Francisco, Kalifornien

Roberto Soncin Gerometta

År 1890 var Queen Anne-hotellet i San Francisco en etikettskola för tjejer. Idag har det 48 rum för gäster att stanna kvar i, även om vissa tror på spöken av Fröken Mary Lake, skolans huvudmästare, fortfarande lingers. Gäster som bor i rum 410, Fröken Mary Sjöens tidigare kontor, har vaknat för att hitta sina filtar tätt bortgjorda runt dem i sängen eller deras kläder uppackade.

BOKA NU

9 Lizzie Borden House, Fall River, Massachusetts

Flickr

År 1892 var Lizzie Borden den främsta misstänkt för axmorden till hennes pappa och styvmor. Borden var försökt och frikänd av morden, och gäster som besöker Lizzies hus i Fall River, Massachusetts säger att hon kan höras kackla om det. Andra säger att du ibland kan höra en jungfru som skriker om hjälp och att Lizzies axlade föräldrar stalkar grunderna. Du kan uppleva den paranormala aktiviteten själv genom att besöka Lizzie Borden House, som nu är ett museum och bed and breakfast.

BOKA NU