7 bästa tips för att skapa ett lyxigt badrums reträtt

Anonim

Heritage Badrum

Hur kan du omvandla ditt badrum till ett lyxigt reträtt? Omslut en vit svit med mörka toner och metalliska accenter för en elegant och glamorös känsla, säger Charlotte Conway från Heritage Bathrooms.

Följ hennes bästa tips nedan:

1. Metallics är på trendiga och subtila ytor, som rosenguld, ser bra ut på kranar, duschar och handtag.

2. Var sparsam med överdådiga tillbehör och gå för bara en eller två nycklar, till exempel en utsmyckad spegel, för att förvandla ditt utrymme.

3. Mörkare färger har en cocooning effekt och ger en underbar känsla av värme.

4. Rätt belysningssystem kommer att skapa ett dramatiskt humör samtidigt som det är praktiskt. Montera en dimmer på huvudbelysningen och placera väggljusen på en sida av en spegel för att ge skuggfri reflektion.

Madeira gjutjärn bad, £ 4, 500; Hemsby Rose Gold Floorstanding badkarblandare, £ 1.200; Abingdon Rose Gold tvättställ, £ 495 varje; bassänger, £ 310 vardera; Chesham spegel, £ 425; alla arv badrum

Heritage Badrum

5. Ett gjutjärn med grått målade exteriör ser sofistikerat ut - färgen kan ändras enkelt.

6. Installera en traditionell tvättställ ger ett stilfullt arvskikt.

7. För att slutföra detta dekorativa schema, överväg wallpapering alla fyra väggarna. Du kan använda någon typ av tapeter så länge det inte är i kontakt med vatten och rummet har bra ventilation.

Från: Hus Vacker tidning

Få inspiration, idéer och råd, var du än är! Följ oss på Facebook : House Beautiful UK | Pinterest : House Beautiful UK | Twitter : @HB | Instagram : @housebeautifuluk