7 showstopping bad

Anonim

Dessa fantastiska bad kräver att de är mittpunkten på badrummet. Men en sådan fantastisk design kan komma med en lika hisnande prislapp.

Så snyggt

Apaiser Harmony Round Bath av Kelly Hoppen, 6 781 £, Laurence Pidgeon

Är det ett bad eller en skulptur? Cool och modern men med en mjuk flytande form är Harmony-badet (ovan) tillverkat av ett kompositmaterial som har utseendet på natursten. Designer Kelly Hoppen inspirerades av formen av en lotusblomma för att skapa den lagrade effekten.

Träbrunn

Deep Single Geo bad, £ 4308, William Garvey

Med det naturliga temat ett steg längre, är den här helt enkelt eleganta designen gjord av en specialistkärlek med en tjock teakfiner. Trots att trä kan tyckas vara ett olämpligt materialval för ett bad, säkerställer expertkonstruktionen att den är helt vattentät. Dessutom kommer teak från en hållbar källa och är naturligt antiseptisk.

Färgförtroende

Calabar bad, £ 3 145, Ripples

Fira trenden för färg i badrummet med ett bad i en knockout nyans. Utsidan här finns i Farrow & Ball's Charlotte Locks, men du kan också välja mellan en rad RAL-färger som passar ditt system.

BODY CONSCIOUS

Cabrits bad, från £ 3, 675, Victoria + Albert Baths

Med syftet att ge det ultimata i badkomfort är denna särskiljande form utformad för att konturera perfekt mot kroppens kurvor. Det ser också ut som en modern konst!

Gå in i den mörka

Mastella Vov bad i svart, £ 10.700, alternativ badrumsföretag

Monokroma system har länge varit ett populärt val för badrummet men den här designen ger en modern twist till utseendet. Och den helt enkla formen markeras med den mörka finishen.

HÅLL PÅ BLINGEN

Tamar badkar med skräddarsydd guldlake, 7, 170 kr, Drummonds

Om du vill ha ett klassiskt utseende, är detta dubbelt slutna gjutjärn ett skinnande exempel på traditionell badrums lyx. Den skräddarsydda utsidan är klar i guldblad för att skapa ett verkligt dyrbart stycke.

SHIP AHOY

Porthole bad, £ 4, 680, Vattenmonopolet

Gör badet till centrum för ett nautiskt system med denna roliga ta en klassisk fransk design.