6 "Fixer Upper" Homes som för närvarande är tillgängliga att hyra

Anonim

Heder av HomeAway

Vi väntar fortfarande på den dag som Chip och Joanna Gaines kommer in och helt tarmar och renoverar våra kök, men matlagning i en bondgårdsstil, Magnolia-designade kök är kanske inte helt ute av möjligheten: flera Fixer Upper homes har dykt upp på Airbnb och HomeAway som fritidshus, som du kanske har hört i de senaste nyheterna.

Som svar har Chip och Joanna nyligen släppt ett uttalande om att de planerar att skärpa sökandena mer noggrant för att säkerställa framtida säsonger som är inriktade på familjer som letar efter långsiktiga hem, snarare än människor som kan lägga sina nuberömda boenden på hyresbostäder. Med tanke på denna kontrovers kan dessa vara de sista Fixer Upper Homes som någonsin slår ut hyresmarknaden. Så packa dina väskor och boka din resa till Waco medan du fortfarande har möjlighet!

The Shotgun House

Trappan på ett remskivsystem tillåts för funktion och unik design i kvällens lilla hus. #fixerupper @ hgtv

Ett inlägg som delas av Joanna Stevens Gaines (@joannagaines) den

Chip och Joanna arbetade sin magi på ett av de enda två hagelgevärshusarna kvar i Waco, och det var definitivt en av deras mest unika fixer-uppers än. Få din bake på för $ 325 / natt i denna bit av Texas historia med Magnolia Silos alldeles nerför gatan.

Hitta hyran på Airbnb »

Kycklinghuset

Thks för att titta hos oss ikväll !! #fixerupper @hgtv @magnoliahomestx

Ett inlägg som delas av Joanna Stevens Gaines (@joannagaines) den

Joanna Gaines har bondgårdens köksspel på lås, och det här inredda köket (tillgängligt för $ 195 / natt) med sina jordgubbe, ett kaklat backplatta och shiplap kan vara en del av hennes bästa arbete hittills.

Hitta hyran på Airbnb »

The Mailander House

Du kommer kanske ihåg det här historiska huset, byggt 1910, från säsong 1 finalen, där Chip och Joanna gjorde köket till något från dina romantiska landdrömmer. Det kan vara din, tillsammans med de skärmade sidoporcherna och veggie- och örtgården, för 250 dollar / natt. Svimma.

Hitta hyran på Airbnb »

Mid-Century Modern House

Courtesy of Airbnb

Det kan vara lite ut ur sin designkombinationszon, men Joanna sa själv att detta moderna hus i mitten av århundradet, som hyrde för $ 295 / natt, var hennes favorit fixare övre hela tiden.

Hitta hyran onAbnb »

The Barndominium

Heder av HomeAway

Gaines liv på gården är intet mindre än idylliskt, och nu kan du helt enkelt uppleva landet charm för dig själv. Det ökända "Barndominium" är tillgängligt att hyra för 1 277 dollar / natt, så om du letar efter någonstans att bo hos en stor grupp vänner är det här platsen. Vi kan praktiskt taget smaka på gården färska ägg nu.

Hitta hyran på HomeAway »

Gormanhuset

Detta vita och glänsande kök från det allra första avsnittet har exponerade träbjälkar och en ö, och det kan vara din för $ 321 / natt. Cue Fixer Upper nostalgi!

Hitta hyra på VRBO »

Från: Delish