6 Läckra sätt att uppgradera kucchini

Anonim

Varje sommar blir jag kär igen med zucchini - men det tar en minut. Jag glömmer hur mångsidigt det är: Du kan skära det smidigt och kasta de runda rundorna i en salladsalad för lite knusning. Eller vrid det till "nudlar" (men kanske inte med ostrist). Eller grilla det och laga det i en quesadilla). Eller så kan du förvandla det till en kucchini-båt, vilket är ett av de bästa sätten att visa upp grönsaks MVP-status.

Att göra en courgettsbåt är allt du gör halvera de zinka långvägarna, skedar sedan ut fröet och köttet, fyller det och baka det i 20 minuter. Och överväga inte vad som går inuti. Vi har sex kombinationer som alla tar ca 10 minuter eller mindre att sätta ihop. För varje av dessa fyllda zucchiniidéer, baka vid 425 grader F tills öm, 20 till 25 minuter.

CORN, BACON OCH WHITE CHEDDAR-STUFFED ZUCCHINI

Lindsay Funston

I en skål, kombinera raka majskärnor, hackad kokad bacon och strimlad vit cheddar. Skedblandning i ketchup och baka vid 425 grader F tills det är mjukt, 20 till 25 minuter.

TOMATO, FETA OCH BREADCRUMBS-STUFFED ZUCCHINI

Lindsay Funston

I en skål, kombinera hackade körsbärstomater, smulad feta och brödsmulor. Skedblandning i korg och drizzle med olivolja. Baka vid 425 grader F tills öm, 20 till 25 minuter.

PIZZA-STUFFED ZUCCHINI

Lindsay Funston

Sked tomat eller pizza sås i zucchini båt. Topp med strimlad mozzarella, pepperoni och skivad oliver. Baka vid 425 grader F tills öm, 20 till 25 minuter.

PESTO, PARMESAN OCH ORZO-STUFFED ZUCCHINI

Lindsay Funston

Kasta kokt orzo med pesto. Skedblandning i zucchini och topp med riven parmesan. Baka vid 425 grader F tills öm, 20 till 25 minuter.

SVART BÖN, PEPPERJACK, RÖD PEPPER STUFFED ZUCCHINI

Lindsay Funston

I en skål, kombinera svarta bönor, strimlad pepparjack och hackad paprika. Skedblandning i ketchup och baka vid 425 grader F tills det är mjukt, 20 till 25 minuter.

ITALIAN SAUSAGE, SPINACH, OCH SUNDRIED TOMATO STUFFED ZUCCHINI

Lindsay Funston

I en skål, kombinerad, just-kokad smulad italiensk korv, rivad spenat, och hackade soltorkade tomater. Skedblandning i ketchup och baka vid 425 grader F tills det är mjukt, 20 till 25 minuter.

Från: Delish