5 Underrated Cleaning Items du borde inte hoppa över

Anonim

Getty Images

Rengöring är ett enkelt faktum i livet, och allt som hjälper oss att få jobbet snabbare är välkommen. Vi pratade med Sandy Hausner, en veteran hos Crate & Barrel som hjälpt till att utveckla sina rengörings- och organiseringslinjer, för att dela med sig av vilka ofta förgettonklammer är egentligen måste ha.

1. En dammborste av naturfiber

"Det bygger upp en elektrostatisk laddning som enkelt samlar damm, " säger Hausner. "Håren ska vara tät, flexibel och mjuk, och om du rengör den med babysjampo kommer det att vara för evigt."

2. En snygg sopburk

Det kanske inte låter kul att plocka ut en papperskorgen, men det är en nödvändighet att du måste titta på varje dag - du vill verkligen ha en du älskar. "Välj en rejäl burk med lock som hanterar skräp utan att tippa över", säger Hausner.

3. En handhållen ångbåt

"Det är ett briljant rengöringsverktyg för multitasking", säger Hausner. "Det är självklart bra att damma bort rynkor på kläder eller fräscha garderoben efter säsongens lagring, men det gör det också enkelt att arbeta med uppfriskande gardiner och klädsel."

4. Fler hängare (och färre lådor)

"I din garderob, välj hängare över vikning", säger Hausner. "Sätt så många bitar på hängare som möjligt så att du kan se vad du har och kommer inte att slösa bort tid på strykning. Sök efter flockade bälgar - deras smala profil sparar utrymme och de hjälper till att förhindra att plagg glider ner till golvet."

5. En stallstol

När det gäller rengöring är närhet nyckeln, och allt som gör jobbet enklare är välkommen. "Förvara en avföring i din städskåp, så att saker alltid är inom räckhåll", säger Hausner. Detta gör att du kan organisera saker på din högsta hylla utan att känna att du gör ett opraktiskt val.