5 fantastiska hotell som låter dig sova under stjärnorna

Anonim

Bangkok Tree House

Att somna i ett exotiskt läge med stjärnorna direkt ovanför dig och vinden som borstar din hud låter antingen som en dröm - eller som ett Survivor- stil äventyr som är reserverat för utomhussyper.

Men det visar sig att du inte behöver grova det i en sovsäck och ett tält för att få en smak av utomhus på ditt favoritvärda vädermål. Med inomhus-utomhusgränserna suddas i fler och fler hotell - ja, den sorten med bekväma sängar och lyxiga bekvämligheter - det har aldrig varit en bättre tid att tillbringa en natt i ett friluftsrum, en trend som har hämtat upp ånga som av sent.

De fem sviterna nedan - vilket enligt The Daily Mail är några av de bästa i världen - är det perfekta stället att börja.

Lion Sands Game Reserve

Lion Sands Game Reserve

Beläget i Sydafrikas privata Sabi Sandreservat, är Lion Sands Game Reserve hem för tre lyxiga trädhus, vilket ger besökarna chansen att tillbringa en natt bland stjärnorna och djuren. Oroa dig inte: Rummen ligger på ett säkert avstånd ovanför marken, så du kommer inte att besöks av några vilda gäster.

L'Albereta Hotel

L'Albereta Hotel

Cabriolet på Italiens L'Albereta Hotel är utrustad med ett infällbart tak som sitter direkt ovanför sängen. Besökare behöver bara trycka på en knapp för att förvandla rummet till ett friluftsutrymme. Här hoppas vädret samarbetar.

Bangkok Tree House

Bangkok Tree House

Detta miljömedvetna hotell i Thailand är hem för "The View With a Room", en utomhusflykt som ger gästerna chansen att sova ute i det öppna, 23 meter över marken. Utrymmet sover två, och till och med kommer med tillgång till WiFi, men med en sådan syn kommer du förmodligen inte mycket tid på nätet.

Loisaba Wilderness Lodge

Loisaba Wilderness Lodge

På Kenyas Loisaba Wilderness Lodge kan gästerna boka en av två "stjärnbäddar", som sitter på upphöjda plattformar med fantastisk utsikt över de omgivande länderna. Sängarna ligger på hjul så att gästerna kan välja om de vill sova direkt under himlen eller under plattformens delvisa tak.

Ladera Resort

Ladera Resort

Ladera Resort i St Lucia ligger tusen meter över Karibiska havet, och var och en av de 32 sviterna är utrustade med endast tre väggar, för det ultimata inomhus utomhus. Plus det finns en privat pool (!) Som juts direkt ut i friluft.

Från: ELLE Decor US