5 Små utrymme triks för att stjäla från det här härliga sovrummet

Anonim

Heder av Blogger

Du kanske köper ett gammalt hem eftersom du går och går för unika krokar, söta vallar och andra roliga quirks. Men med den här charmen kommer det ofta utmaningar, som det här lilla sovrummet Alison, bloggen bakom Deuce Cities Henhouse, arvde när hon köpte sitt århundrade gamla Minneapolis hem.

Med ett sluttande tak och inte mycket golvyta var hon tvungen att bli kreativ med design och förvaring. Du kan inte argumentera med sina vackra resultat, så kom ihåg dessa regler när du dekorerar ditt eget teeny-rum.

1. Ljusa upp.

Så mycket som vi älskar moody färgfärger (även svart - verkligen!), Om mycket ljus och luftighet är vad du längtar efter, gå efter krämer och pasteller. I detta sovrum skarpa vita vita väggar, möbler och sängkläder den snuskiga rosa byrå och blommiga tapeter.

2. Prova en accentvägg.

Det fula pionmönstret bakom sängen har säkert stulit våra hjärtan. Men Alison gjorde det rätta valet genom att bara pappera en vägg; för mycket av ett upprepat mönster ger en klaustrofobisk kvalitet.

3. Gör möblerna jobbigare.

Såvitt som vi är bekymrade, är dräkterna för omklädningsrummet Allison som drömmer upp en för historiens böcker. Snabb åtkomst till Netflix utan att dedikera extra tum till en grim svart låda? Geni. Ta reda på hur hon drog den av här.

Heder av Blogger

4. Få kreativitet med hyllor.

Flytande hyllor är inte lika skrymmande som en fristående bokhylla, och de möjliggör större flexibilitet i trånga utrymmen, som ett hörn som redan rymmer en radiator.

5. Lägg till mysighet överallt.

Allt i ett litet utrymme bör göra dig glad och bekväm. Alison staplade sin säng med kusliga kuddar, valde en stilig stoppad huvudtavla och lade ner en plyschmatta, så mjukheten fyller rummet.

Ta en titt på det färdiga utseendet:

Läs mer om Alisons sovrum (och se mycket mer bilder) på Deuce Cities Henhouse.

Mer från Good Housekeeping:
• Smutsiga sätt att dölja hushållsögon
• En Uninviting Patio får den tropiska behandlingen
• 6 organiserande tips för att stjäla från detta tvättrum

[via href = "//blog.westelm.com/2015/03/26/odd-shaped-bedroom/" target = '_ blank "> West Elm ']

Från: Bra Hushållning USA