De 5 bästa appsna till ditt Insta-spel

Anonim

Det är Instagrams Valencia-filtrerade värld och vi lever bara i det - så varför inte spela spelet? Curating ett bra Instagram-galleri kräver tanke och allvarlig uppmärksamhet på detaljer, och det är inget fel med att få lite assitans från några bra fotograferings- och videoprogram. Från bättre (läs: mer realistiska) filter till appar för retuschering av det lilla fläcket, kommer dessa 5 appar att bidra till att öka kvaliteten på dina foton på Instagram.

1.) VSCO Cam är älskad av många fotografer - det är crème de la crème när det gäller fotoprofilering, oavsett om du behöver lysa, skärpa eller öka kontrast. Känner sig uttråkad med X-Pro II och Nashville-filter på Instagram? VSCO Cam erbjuder mer realistiska fotbehandlingar, och du kan styra den exakta mängden filter som ska läggas till din bild.

2.) Squaready är den enklaste appen att rama dina foton när du faktiskt vill inkludera hela din outfit i ett foto, och torget bara inte kommer att göra det. Eller om du vill ta en mer artsy tillvägagångssätt och behålla alla dina bilder landskap, är det appen för dig. Obs! Filtrera ditt foto innan du använder squaready, så när du exporterar till Instagram har du fortfarande en fin vit gräns.

3.) Pic Stich är en nödvändighet när du vill inkludera flera bilder i ett instagram. Stich dem tillsammans, sida vid sida, horisontella - lägg bara inte till många i ett skott - Instagram är att vi faktiskt vill kunna se ditt foto (er).

4.) Photo Wonder är en japansk app som uppfyller alla dina retuscheringsbehov när du behöver dölja ögonbryn och fläckar eller vill tunna ditt ansikte lite. Det finns också ett alternativ att öka din klyvning! Var bara försiktig med luftbränningsverktyget som du inte ens ser ut som perfekt.

5.) Videoshop är för den spirande filmregissören i oss alla. Den här appen är ganska enkel att använda för att redigera videor som du har tagit på din iPhone-trimma ditt videoklipp, vända om det, lägga till text, musik och ladda upp till Instagram.

Denna artikel uppträdde ursprungligen på HarpersBazaar.com

Från: Harper's BAZAAR US