30 Master badrum Du kommer att önska var din

Anonim

Thibault Jeanson

Det kallas master badrummet av en anledning - det förtjänar att vara showstopping. När allt kommer omkring, om du ska blötlägga i det badet, älskar du bättre din omgivning. Kolla in några av våra favoritbad och du kommer att bli inspirerad att göra om din egen. Eller, du drömmer om din framtida.

30 Foton

Francesco Lagnese

Claw-Foot Tub

Tub mål, har jag rätt? Eftersom det är brännpunkten för ett badrum, håll väggarna neutrala och låt badkaret stå ut.

Clawfoot Tub, $ 820, wayfair.com

Mark Weinberg / Studio D

Väggmålat badrum

Konstverk har ingenting på en fullmåne väggmålning. Den här inspirerades av att se körsbärsblomningarna i Japan.

Cherry Blossom Wall Art, $ 1072, wayfair.com

Kerry McCaffetty

Mönstrat golv

Håll ditt badrum vit och använd ditt golv för att lägga till färg eller mönster. Denna kontrollpanel är djärv men helt iögonfallande.

Brass Tub Caddy, $ 148, antropologi.com

Christopher Sturman

Blombad

För att få en balans mellan feminin och fräck, lägg till blommiga accenter sparsamt, som till din nyanser eller en stolduk. Håll resten av badrummet ren och neutral.

Thibault Jeanson

Utomhus badrum

Inte att vi kommer att vara hemma i Kenya när som helst snart, men om vi skulle kunna ha ett halmtak och en klovfoot badkar, skulle vi helt vara här för det. Fräscha utseendet i ditt eget badrum med textilier, korgar och hängande lampor.

Trevor Tondro

Shiplap Badrum

Shiplap fungerar i ett badrum i kust- eller bondgårdstil. Dessutom är det Joanna Gaines godkänt.

Francesco Lagnese

Mörkt badrum

Mörkfärgad tall med enkla skåp gör detta badrum snyggt och sexigt. Se bara till att du har gott om naturligt ljus så det känns inte för mörkt.

Thomas Loof

Orange Badrum

Lägg till lätta speglar och mattor för att lägga en liten färg i ditt badrum som är lätt att avlägsna. Måla väggarna kan tyckas lysande först, men det är ett sätt större engagemang än att rulla ut en matta, låt oss vara ärliga.

Ngoc Minh Ngo

Färska vita

Lägg till Carrara marmorplattor och glasera din badkar vit för en frisk och ren känsla. Därefter dekorera med löv eller blommor för att lägga till bara en glimt av färg.

Luca Trovato

Mönstrat badrum

Tänk att vita badrum är tråkiga? Lägg till ljusa, mönstrade plattor för att liva upp det.

Nathan Kirkman

Glam Badrum

En ljuskrona över en clawfoot tub? Åh, du vill ha det.

Trevor Tondro

Metalliska väggar

För att lysa upp ditt utrymme, prova metalliska väggar. Ljuset hoppar av de reflekterande ytorna, vilket skapar ett master badrum som glöder positivt. (Och får dig att se strålande ut i processen.)

Margot Hartford

Zen Badrum

Stressen att bli redo på morgonen är alltför verklig. Lägg till andliga statyer, grönska och håll tonerna svalt för att skapa ett lugnande, zen-badrum.

Annie Schlechter

Europeiskt inspirerat badrum

Handmålade paneler, ett himmelsblått tak och en ljuskrona ger detta badrum en överdådig europeisk estetik. De välvda entréerna gör det känns ännu mer palatslikt.

David Tsay

Tubside Öppen spis

Detta badrum har ett nedsänkt badkar i denna fönsterhuggade alkov och en mysig öppen spis. Är det här definitionen av hygge? Förmodligen.

Jonny Valiant

Badrum med utsikt

Om du har turen att ha en skön underbar utsikt utanför ditt badrum, installera windows i din dusch. Och hoppas ingen kan se in i dem.

Michael J. Lee

Old-World Badrum

Wainscoting och fönsterkarmar lägger till en vintage känsla på detta badrum. Och då måste du självklart ha en clawfoot tub för att runda ut utseendet.

Laguna fritående badkar, $ 769; amason

Francesco Lagnese

Grå Badrum

Grå kan vara coolt och lugnande, men välj varierande nyanser (och försök med metall) så det ser inte ut tråkigt. Ett uttalande ljuskrona gör det känns mer elegant.

Julian Wass

Brun Badrum

Brun kan vara mysig i ett bondgård badrum. Lägg till fluffiga handdukar och rustika accenter, som det här trästället.

Pieter Estersohn

Inbyggt badrum

Inbyggda insatser lägger till nödvändig förvaring till små badrum. Även om hyllorna är fulla, ser det inte ut som rörigt.

Christopher Baker

Traditionellt badrum

Håll ditt badrum mer traditionellt om du vill ha något tidlöst. Denna badrumssäng finns på en fransk järnkonsol.

Elegant badrum

Håll sakerna lätta och luftiga och placera ditt badkar vid fönstret - om du har en - för att skapa en enkel elegans. Även en ljuskrona skadar aldrig.

John Coolidge

Zebra Badrum

Om du är äventyrlig när det gäller inredning, försök med några gardiner. De är lätta att byta ut om du blir sjuk av dem på vägen.

William Abranowicz

Svart kaklat badrum

För att hålla det från att du känner för mörk, sida vid sida din dusch svart, men håll resten av ditt badrumständare eller använd trätoner. Det kommer att känna sig snyggt och modernt, men inte som en total dungeon.

Francesco Lagnese

Nautiska Badrummet

Oavsett var du bor kan du lägga nautiska accenter till ditt badrum. Denna kristallske ljuskrona är förmodligen den mest glamma sätt vi någonsin sett att införliva dem.

Francesco Lagnese

Blå och Vit badrum

Blå och vita är det ultimata strandhusets färgpalett. För något mer oväntat, prova ett mosaikgolv.

Björn Wallander

Vitt och brunt badrum

Denna färgpalett är jordning, och då kan du spela med dekor accenter. Kristallampan i detta badrum är gammalskolans glamour.

David Tsay

Kustbad

En oceanside däck av ditt mästare bad? BRB, fasta detta omedelbart.

Matthew Hranek

Tropiskt badrum

Ingenting säger östyp mer än palmer. Lägg en siden i din dusch och det kommer att känna dig som djungeln.

Maura McEvoy

Stuga Badrum

Varierande nyanser av vit, en trästol och förvaringshylsor som ser ut som en antik antik möbler ger detta badrum en mysig stuga känsla. Massor av naturligt ljus och höga tak hindrar det från att känna sig klaustrofobisk.