3 fantastiska fixer-uppers vi skulle älska att spara

Anonim

Coldwell Banker

Penninggrop eller pengar bra? Vi skulle ge upp allt för chansen att återställa en av dessa snyggare tappningsskönheter.

10 Foton

Coldwell Banker

Purviance House

Om du ska gå stor, varför inte gå riktigt, riktigt stor? Ligger i Huntington, Indiana, circa1892 Purviance House har över 17.000 kvadratmeter härlig Châteauesque arkitektur med utsikt över stadens centrum. Det heter David Alonzo "Lon" Purviance, en lokal affärsman som gjorde en förmögenhet i torrvaruindustrin och vars familj ägde hemmet i över 50 år.

ebay

Purviance House

Ledigt sedan 1970-talet slogs huset för rivning runt 2000 när lokala tjänstemän uttryckte oro över sitt smulande tillstånd. Det sparades när den nuvarande ägaren började exteriörrenovering med avsikt att göra huset till ett B & B. Femton år och $ 500.000 senare har projektet övergivits.

Trulia

Purviance House

Fastigheten var nyligen listad av Coldwell Banker för ett pris på $ 179, 900 (chump change, vi är säkra, jämfört med renoveringskostnaderna) men drogs från marknaden för länge sedan. Vi kommer att hålla ett öga på den här. Under tiden, för mer information och foton, besök CIRCA Old Houses.

Keller Williams Realty

Översikt

Beläget på en bluff med utsikt över centrala Davenport, Iowa och Mississippi Riverfront, är herrgården, dubbed Overview, i stadens "Gold Coast" Historic District. Också guld: förgyllningen på grundval av original eldstäder, mantlar och speglar som packas inuti denna käftkroppare av ett hem.

Gateway Redevelopment Group

Översikt

Översikt byggdes 1901 för torrgods tycoon August Steffen Jr., som tydligt hade en smak för den väldiga.

Gateway Redevelopment Group

Översikt

Insidan är ett överflöd av originaldetaljer, inklusive en stor trappa som passar för royalty.

Gateway Redevelopment Group

Översikt

Delvis restaurerad, Översikt säljs i "as is" skick för ett pris på $ 325, 000. För mer information besök Keller Williams.

Sotheby International Realty

Oscar Mayer Mansion

Oscar Mayer Sr. lämnade världen minst två bra väldigt mycket saker: Varma hundar och hans 7500 kvadratmeter herrgård i Evanston, Illinois .

Sotheby International Realty

Oscar Mayer Mansion

Liksom alla bra fixer-uppers är Mayers tidigare hem täckt av en tjock murgröna under de varmare månaderna. Inuti, den gotiska trappan pekar på svunnen glamour. Och vi kliar bara för att se vad som ligger under den mattan.

Sotheby International Realty

Oscar Mayer Mansion

Även badrummet dricker med potential!

Listat för $ 1, 2 miljoner, är försäljningen av detta underbara hem för närvarande avhängigt. För mer information, besök Sotheby's International Realty.

Från: Country Living USA