2014 Chair Chase: Den "nya" gröna upplagan

Anonim

Heder av Tillverkaren

Årets årliga chair giveaway kommer att äga rum i New York City den 14 mars med en ny grön twist, tack vare hjälp från Sustainable Furnishings Council. Följ #hbchairs på House Beautiful's Twitter-konto för ledtrådar till specifika platser runt om i NYC. Hållbar möbleringsrådets uppdrag är att "främja hållbar praxis bland tillverkare, återförsäljare och konsumenter genom att öka medvetenheten om hållbarhetsfrågan, hjälpa företag att anta god praxis och ge information om ansvarsfrågor." Här är stolarna som de ser som gröna. Kommer inte vara i området den dagen? Du kan fortfarande gå in för att vinna en ledig stol i våra Twitter-tävlingar och Instagram-tävling från 10-14 mars.

30 Foton

Heder av Tillverkaren

Mitchell Gold + Bob Williams Bella Chair

Graciös mid-scale tub stol med en 60s-inspirerad träbas och höga ben. En enda welt accentuerar stolens flytande form. Två böjda sömmar på baksidan möjliggör jämn uppläggning runt stolens bakre kurva - dessa sömmar är en del av designen. Mått: 28 "wx 33" dx 35 "h. Sittdjup: 22. Tillgänglig stoppad i tyg, läder eller shearling. Stol på bilden är i Boden Citron.

Hur är vi "gröna"?

"Vi är stolta över att vara medlemmar av Sustainable Furnishings Council som arbetar med industrin för att utveckla metoder för en bättre jord. Vi infiltrar miljövänliga initiativ i vårt material, tillverkning och arbetsplats - från omfattande återvinning till minskad energiförbrukning, ökad papperslös kommunikation och investeringar i innovativa maskiner för att minska materialavfall och öka tillverkningseffektiviteten. Våra fraktkartonger är gjorda av återvunnet material och de själva är 100% återvinningsbara. "

Heder av Tillverkaren

Edison-stolens Century Furniture

Century's Edison Chair med sin formade fat tillbaka och rena linjer, gör en stor accentstol för alla rum i huset. Polstret här i en vacker, rik, grön mohair, färdig i Century's Chalk White-finish och accentuerad med en svart nickel nagelhuvud trim, ställer denna stol upp din uppmärksamhet.

Hur är vi "gröna"?

Vår miljöpolicy är ett centralt inslag i vår företagsfilosofi. Vi är engagerade i att minska vår miljöpåverkan genom intelligent design, bevarande och återvinning. Största delen av våra möbler tillverkas i Hickory, NC från övervägande inhemska material. Mycket höga energikostnader är inblandade i transport av möbler och råvaror. När produkter produceras lokalt är miljöpåverkan mycket mindre.

Heder av Tillverkaren

Kravet Blair Chair

Blair Chair är en elegant retroklubbstol, utrustad med ett nytt tyg från Kaleidoscope-kollektionen från Groundworks och fylld med Kravets standardfjäder- och fiberstol. Stolen, som alla Kravet möbler, är helt anpassningsbar från tyg till fyllning för att avsluta. Paraserade med vårt stora utbud av klädselväv, är dessa stycken avsedda att vara en livstid, med sikte på hållbarhet och ansvarsfull tillverkningsprocess. Kravs trä är certifierat av Forest Stewardship Council och deras fjädrar och spolar är gjorda av återvunna metaller. Kravet erbjuder många alternativ för kuddar, inklusive sojabaserade produkter för minskad användning av petroleum. Klädsel är Groundworks Hexagon Tile in Plum (GWF-2901.710)

Hur är vi "gröna"?

Parat med vårt stora urval av klädsel är Kravet-stycken tänkt att vara en livstid, med sikte på hållbarhet och ansvarsfull tillverkningsprocess. Vårt trä är certifierat av Forest Stewardship Council och våra fjädrar och spolar är gjorda av återvunna metaller. Vi erbjuder många alternativ för kuddar, inklusive sojabaserade produkter för minskad användning av petroleum.

Heder av Tillverkaren

ModShop Cody Chair

Den nya Cody-stolen har en snygg look till den, med en snygg eko-kant.

Hur är vi "gröna"?

Cody Chair har återvunnet tvättad träfaner, miljövänlig matt vitkalkfärg med 10 "konben och miljövänligt havregrynslinne. Denna skönhet består av hållbart trä som är både miljövänligt och VOC-fri. En bit att vara stolt över!

Heder av Tillverkaren

Safavieh Fallon Wing Chair

Reportera med detaljerad carving, exponerad träram med lätt distresserad vitvasket finish och en traditionell kamelbackform med vingar, Fallon Wing Chair är en romantisk klassiker. Inspirerad av 1800-talets bergère är denna stol stoppad i hållbart linned och framkallar bilder av underbara franska slott och den raffinerade ädla livsstilen som perioden representerade.

Hur är vi "gröna"?

Våra ramar är konstruerade med hjälp av biologiskt nedbrytbart lim, sedan skruvas och hörnblockerad för strukturell integritet. Våra träramar kommer från lokala inhemska leverantörer som överensstämmer med USA: s skogsbrukskrav för skörd och skogsplantering. Exotiska exponerade trädelar kan hämtas från internationella källor men är certifierade för hållbar skörd.

Heder av Tillverkaren

Arhaus Solid Root Chair

Även om det finns likheter i form och material, är varje naturaliserad rotinredning en enstaka organisk historia. Varje stol har sina egna egenskaper - ingen två är lika. 28 "WX 23" DX 30 "H

Hur är vi "gröna"?

"Root" -stolen är konstruerad med rötterna till mangoträd som skördas i Indonesien. De skördas först efter att de har åldrats och inte längre växer frukt. Rötterna grävas upp för att plantera nya träd.

Heder av Tillverkaren

Ekornes Stressless Magic Recliner

Falla under spell av den nyaste loungen från innovatörer av komfort. Fyrtio års designkompetens i kombination med de allra senaste framstegen inom møbeltillverkning resulterar i ren Magic! Extremt lyxiga kuddar och noggrant skulpterade proportioner gör Stressless® Magic till den mest bekväma loungen än. Med hjälp av Stressless-patenterade Glide®- och Plus®-system, svarar Magic på din kropps minsta rörelse. Stressless Magic kombineras med en justerbar nackstöd, som ger överlägset stöd och enastående komfort. Idag är det första ergonomiskt utformade viloläget fortfarande det bästa.

Hur är vi "gröna"?

Ekornes tillverkar alla sina produkter på ett hållbart sätt, och det är ett av de viktigaste målen att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan. Företaget betonar ett innovativt tillvägagångssätt för detta mål, vilket inkluderar att använda mindre effektiva energikällor, återanvända och återvinna avfallsmaterial, favorera miljövänliga alternativ för material som lim, fläckar och färgämnen och skapa stoppning utan PVC eller bromid / halogenerade flamskyddsmedel.

Heder av Tillverkaren

Rum + Board Sanna Chair

Sanna läderstol har en solid träram med eleganta vinklar och en lös ryggkudde, vilket framkallar en känsla från mitten av århundradet. Room + Board uppdaterade designen för att lyfta fram en klassisk blandning av material.

Hur är vi "gröna"?

Eftersom vår Sannna-stol är tillverkad i USA, och vi inte har den levererad, minskar vår miljöavtryck. Dessutom använder våra tillverkningspartners miljövänliga metoder vid skapandet av våra produkter.

Heder av Tillverkaren

Michael Aram Enchanted Forest Chair

Skovlövkollektionen har inspiration från invecklingen av form och textur som finns i lövverk från hela världen. "Jag tror att alla har ett känslomässigt svar när de ser naturliga föremål", säger Michael Aram. "De är en del av oss alla. Jag tänker mig att komma över den här stolen mitt i skogen, växer rätt ut ur marken, kanske en fågel eller ett löv vilar på den. Den har en så stark känsla för naturen men för mig."

Hur är vi "gröna"?

Michael Arams samlingar, som vackert fira naturens former, skapas också i en miljöhushållning, inköp och inkorporering av repurposerade metaller när det är möjligt för att minska miljöpåverkan.

Heder av Tillverkaren

Grange Louis XVI Chair

Inspirerad av Louis XVI-perioden är denna stolpe raffinerad och förenklad som krusiduller ger plats för en återupplivning av den klassiska tiden. men parar det med en dash med djärv färg ger det en modern twist. Grange möbler finns i över två dussin finish, i tre nivåer av antiquing eller kan anpassas citerade till en färdig färg efter eget val. Genom att använda MY GRANGE, deras innovativa 3D-efterbehandling, kan Grange säljteam ge kunderna möjlighet att visualisera sina skräddarsydda möbler för en personlig designupplevelse. Grange firar stolt 110 år 2014!

Hur är vi "gröna"?

Ett engagemang för en hållbar utveckling är en integrerad del av Grange-produktionen. Grange's woods kommer från FSC och PEFC förvaltat skogsbruk och deras efterbehandlingsprocess valts nu huvudsakligen för vattenlösliga, icke-förorenande produkter. Dessutom överensstämmer sina fabriker med några av Europas strängaste sociala och miljölagstiftning.

Heder av Tillverkaren

Lee Industries C1935-01 Slipcovered Chair

Denna snygga slitstarka stol har ett litet fotavtryck men är enormt på komfort! Du kan curl upp i sovrummet för att läsa din favoritbok eller lounge i vardagsrummet, titta på ditt favoritprogram. Dess stil är perfekt för alla miljöer!

Hur är vi "gröna"?

Alla våra möbler är gjorda av certifierat hållbart trä. Varje bit som vi använder kan spåras tillbaka till skogen där den skördades, se till att de hanteras på ett hållbart sätt. Alla våra produkter är gjorda med sojabaserade kuddar och skum, återvunnet metall, återvunnet fibrer och lågkvalitativa ytor. Inte bara är stolen gjord av hållbara produkter, den görs med hjälp av hållbara processer som används i våra tillverkningsanläggningar av människor som bryr sig om miljön. Vi är också en Silver Exemplary medlem av Sustainable Furnishings Council.

Heder av Tillverkaren

Sofa.com Sark Fåtölj

Med sin sprungna sits, hög rygg och djup tufting är Sark inte bara ett stilutdrag, det är obscenely bekvämt. Med en snedsteg av vingback är den den perfekta tillfälliga stolen och kan vara stoppad i över 95 olika tyger från sofa.coms husintervall eller ett designade tyg som passar alla inredningsstilar. Priserna börjar vid $ 800.

Hur är vi "gröna"?

Allt trä som Sofa.com använder, vilket är övervägande bok, är FSC-certifierat och hållbart, vilket betyder att när träden skördas, återplanteras andra för att ersätta dem och den totala mängden skogsmark krymper inte.

Heder av Tillverkaren

Taylor Burke Home Kings Grant Captain's Chair

Inspirerad av ett par tappstolar upptagna på en loppmarknad i Paris, är den här stolen en bedövning i både traditionella och eklektiska utrymmen. Den modifierade armen på kaptenens stol möjliggör enkel rörelse vid skrivbordet eller matbordet. Tillverkad av hållbart skördat Tupelo-trä och en sojabaserad återvinningsbar kudde.

Hur är vi "gröna"?

Vi är stolta medlemmar i Sustainable Furnishings Council och söker vägledning från dem om bästa metoder och metoder för att fortsätta förbättra våra tillverkningssystem. Rammen i denna stol är gjord av hållbart skördat tupelo trä från sydöstra USA, och vår fabrik ligger i Hickory, NC. Sittkudden är tillverkad av bomull och återvinningsbara sojabaserade material.

Heder av Tillverkaren

American Leather Miller Chair

Skarpa skräddarsydda linjer betonas av en fantastisk bas som är insvept i synliga band. Stödjande och perfekt proportionerad, Miller stolen kan vara en modern designlösning när den är formad med en metallbas eller lätt uppvärmar ett rum i en av de tre tillgängliga trälackerna.

Hur är vi "gröna"?

American Leather är en grundare av Sustainable Furniture Council, en ideell organisation som skapats för att främja hållbara metoder inom möbelindustrin. Våra ramar är gjorda av trä skördat från hållbara skogar och allt skrot är återvunnet.

Allt läder använder vattenbaserade pigment och vi erbjuder 25 miljövänliga, biologiskt nedbrytbara läder gjorda genom naturliga kromfria processer. Läderskrot återvinns och återförsäljas för produktion av mindre lädervaror.

Heder av Tillverkaren

Cisco Brothers Genevieve Chair

Genevieve Chair är elegant men bekvämt bekvämt.

Hur är vi "gröna"?

Inte bara är Cisco Brothers möbler om bra stil, men det är också utformat med hållbarhet i åtanke. De använder Forest Stewardship Council (FSC) certifierat trä i sina klädselar och trämöbler. Cisco erbjuder en mängd olika kuddealternativ som innehåller naturliga latex, ner, fjädrar eller sojabaserade skum. Och de använder vattenbaserade lim. Miljöpåverkan är en integrerad del av sin designprocess. Ta en titt på några av deras bra produkter.

Heder av Tillverkaren

Rådgivare 6933 Regis Lounge Chair

Regis är en snäv trumma tillbaka, lös sitskudde stol med svepande armar och exponerad mahogny träram. Den visas i råd 13-1058 tyg med kontrastfyllning i 13-1056. Finalen är Aubergine.

Hur är vi "gröna"?

Rådgivande anläggningar är engagerade i att hjälpa vår miljö med våra återvinningspraxis, avfallshantering och energieffektiva material. I denna speciella stol är ramverket av lönnträ, som kom från amerikanska hållbara skogar.

Heder av Tillverkaren

angelo: HOME Roscoe Chair

Angelo: HOME Roscoe Chair är en ny modern modern på den traditionella armstolen med en metallram och upphängd sits som perfekt möter komfort och stil.

Hur är vi "gröna"?

angelo: HOME är medlem i Sustainable Furnishings Council, med designern Angelo Surmelis som tjänstgör som en av organisationens DESIGN-ledande ledare. Märket strävar efter att minska miljöpåverkan genom att använda återvunna material när det är möjligt, med hjälp av återställda skogar när det är möjligt, vilket minskar mängden utrymme i paketdesign (vilket motsvarar mindre bränsleförbrukning vid frakt). Dessutom kan material som används i de flesta av våra produkter brytas ner i slutet av deras livscykel för fortsatt återvinning.

Heder av Tillverkaren

Vanguard Möbler Grekisk Peak Lounge Chair

Från Thom Filicia Waterfront Collection. Romana Capri tyg på kroppen, Twister Gunmetal tyg på kontrast passerar överallt. Geneva Grey Finish. 26, 5 "B x 36" D x 33, 5 "H.

Hur är vi "gröna"?

Som grundare i Sustainable Furniture Council ingår Vanguards gröna initiativ att återvinna 95% av allt avfall för avfallshantering, återvinningspapper, tygskrot, metall, träskrot, plast och korrugerade produkter. Vi anser att vi är hållbara som ett sätt att leva.

Heder av Tillverkaren

Vanguard Furniture Drake Chair

Från Michael Weiss produktlinje. Backsplash Påfågel på kroppen, Charmeuse Lagoonväv på kontrast passerar överallt. # 9 Black Silver naglar på outback, outarm och bas. Polerade nickelferrules på frambenen. Ny Rich Walnut-finish. 28, 5 "W x 32" D x 30, 5 "H.

Hur är vi "gröna"?

Som grundare i Sustainable Furniture Council ingår Vanguards gröna initiativ att återvinna 95% av allt avfall för avfallshantering, återvinningspapper, tygskrot, metall, träskrot, plast och korrugerade produkter. Vi anser att vi är hållbara som ett sätt att leva.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Natural Fiber Collection

Safavieh ger mode till den naturliga fibermattan kategorin med texturerad vävning, på-punkt naturliga färger. Denna platta väv sisalmattan är vävd av högkvalitativ sisalfiber med naturlig latexstöd och kontrasterande brun bomullsgräns i överensstämmelse med Safaviehs engagemang för naturliga, hållbara och förnybara fibrer. NF525C-2 i naturliga. Detaljhandel för 3x5: $ 120.00. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Bohemian samling

Den böhmiska samlingen av Safavieh är all-organisk, med utsökt fin jut- och ullhög och en jordnärlig naturlig färgpalett. Den högkvalitativa jutten i den här handknutna böhmiska mattan är biologiskt nedbrytbar och återvinningsbar, med en medfödd glans, eftersom den bara skördas från Cannabis Sativa (känd som den verkliga hampväxter), en snabbt förnybar resurs som utmärker sig i längd, hållbarhet, anti -mildew och antimikrobiella egenskaper. Mattorna tvättas för att mjuka garnet och sedan borstar till en ännu mer glänsande glans. BOH525K-3 (grå / multi). Detaljhandel för 3x5: $ 195. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Bohemian samling

Den här böhmiska samlingsmattan av Safavieh är all-organisk, med utsökt fin jut- och ullhög och en jordnärlig naturlig färgpalett. Den högkvalitativa jutten i den här handknutna böhmiska mattan är biologiskt nedbrytbar och återvinningsbar, med en medfödd glans, eftersom den bara skördas från Cannabis Sativa (känd som den verkliga hampväxter), en snabbt förnybar resurs som utmärker sig i längd, hållbarhet, anti -mildew och antimikrobiella egenskaper. Mattorna tvättas för att mjuka garnet och sedan borstar till en ännu mer glänsande glans. BOH525D-3 (guld / multi). Detaljhandel för 3x5: $ 195. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Bohemian samling

Safavieh ger modeupphetsning till den miljövänliga tygkategorin med de unika mönstren, ribbade texturer och en anmärkningsvärd hand. Den böhmiska mattan är handknuten av hållbar hampa som tvättas för att mjuka garnet och sedan borstar till en ännu mer glänsande glans. BOH227A-4 (Natur / Blå). Detaljhandel för 4x6: $ 325. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Bohemian samling

Safaviehs engagemang för naturliga, hållbara och förnybara naturfibrer visas i den böhmiska samlingen med traditionella Oushak-inspirerade mönster grova vävda av jut- och hamp-hållbara garn. Utseendet är mjukt, ungt och vardagligt för dagens övergångshem. BOH316A-3 (kol / guld). Detaljhandel för 3x5: $ 195. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Organica samling

Mode möter hållbarhet i denna casual men sofistikerade Organica matta av Safavieh i den naturliga färgen. Denna miljövänliga matta är handknuten av högkvalitativ jutthöga på en bomullsvarpa och väft. Den biologiskt nedbrytbara jutfibrerna skördas från Cannabis Sativa (vanligen känd som "sanna hamp" -anläggningen) och tvättas två gånger för att mjukna varje garn före vävning. Safaviehs hantverkare borstar sedan jutegarnet till en ännu mer glansig glans innan den är handknuten i organiska golvbeläggningar med oöverträffad mjukhet och skönhet. ORG214A-4 (naturligt). Detaljhandel för 4x6: $ 264. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Thom Filicia samling

Thom Filicias organiska hampa samling för Safavieh är en förlängning av kändisdesigners utforskning av miljövänliga mattfibrer och väv. För att skapa det vardagliga utseendet på grovull som Thom förutsåg Safavieh förbereder speciellt naturlig hampa i flera steg. Varje sträng hampgarn är kammad, borstad och kammade igen tills vi uppnår extremt mjuka garn som sedan mjukas och färgas med rena vegetabiliska färgämnen. Utseendet är globalt och etniskt med en sofistikerad, naturlig estetik. TMF333A-4: Fowler av Thom Filicia för Safavieh (Midnight Violet). Retail för 4x6: $ 528. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Thom Filicia samling

Thom Filicias organiska hampa samling för Safavieh är en förlängning av kändisdesigners utforskning av miljövänliga mattfibrer och väv. För att skapa det vardagliga utseendet på grovull som Thom förutsåg Safavieh förbereder speciellt naturlig hampa i flera steg. Varje sträng hampgarn är kammad, borstad och kammad igen tills vi uppnår extremt mjuka garn som sedan mjukas och färgas med rena vegetabiliska färgämnen. Utseendet är globalt och etniskt med en sofistikerad, naturlig estetik. TMF335A-4: Nottingham av Thom Filicia för Safavieh (Aqua Sky). Retail för 4x6: $ 528. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Thom Filicia samling

Thom Filicias organiska hampa samling för Safavieh är en förlängning av kändisdesigners utforskning av miljövänliga mattfibrer och väv. För att skapa det vardagliga utseendet på grovull som Thom förutsåg Safavieh förbereder speciellt naturlig hampa i flera steg. Varje sträng hampgarn är kammad, borstad och kammade igen tills vi uppnår extremt mjuka garn som sedan mjukas och färgas med rena vegetabiliska färgämnen. Utseendet är globalt och etniskt med en sofistikerad, naturlig estetik. TMF337A-4 namn: Glen Haven av Thom Filicia för Safavieh (Blue Mist). Retail för 4x6: $ 528. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Thom Filicia samling

Thom Filicias organiska hampa samling för Safavieh är en förlängning av kändisdesigners utforskning av miljövänliga mattfibrer och väv. För att skapa det vardagliga utseendet på grovull som Thom förutsåg Safavieh förbereder speciellt naturlig hampa i flera steg. Varje sträng hampgarn är kammad, borstad och kammade igen tills vi uppnår extremt mjuka garn som sedan mjukas och färgas med rena vegetabiliska färgämnen. Utseendet är globalt och etniskt med en sofistikerad, naturlig estetik. TMF339A-4: Wellwood av Thom Filicia för Safavieh (Indigo Spectrum). Retail för 4x6: $ 528. safaviehhome.com.

Heder av Tillverkaren

Safavieh Thom Filicia samling

Thom Filicias organiska hampa samling för Safavieh är en förlängning av kändisdesigners utforskning av miljövänliga mattfibrer och väv. För att skapa det vardagliga utseendet på grovull som Thom förutsåg Safavieh förbereder speciellt naturlig hampa i flera steg. Varje sträng hampgarn är kammad, borstad och kammad igen tills vi uppnår extremt mjuka garn som sedan mjukas och färgas med rena vegetabiliska färgämnen. Utseendet är globalt och etniskt med en sofistikerad, naturlig estetik. TMF341A-4: Henninger av Thom Filicia för Safavieh (Purple Haze). Retail för 4x6: $ 528. safaviehhome.com.