Årets 2010 Kök Designad av Jeff Lewis

Anonim

Francesco Lagnese

Star of Bravo's Flipping Out, designer Jeff Lewis, valde en djärv modern stil för årets Årets Kök i Rockefeller Center. Titta på utrymmet och se resten av kökets kök täckning. Plus, glöm inte att titta på showen på Bravo TV, tisdagar kl 21.00 EST.

13 Foton

Francesco Lagnese

Flipping Out Cast

Designer Jeff Lewis, flankerad av hans hårt arbetande lag, från vänster: Jenni Pulos, Sarah Berkman, Megan Weaver och Trace Lehnhoff.

Catch Flipping Out på Bravo TV, tisdagar 21:00 ET.

Francesco Lagnese

Rockefeller Center

För det tredje året i rad, för en spännande vecka i juli, var House Beautiful 's Kitchen of the Year öppet för allmänheten på Rockefeller Center för produkt- och matlagningsdemonstrationer. "Jag känner mig så bekväm i det här köket, " säger Lewis. "Jag vill flytta in. De måste hitta en annan plats för julgranen."

Francesco Lagnese

Anpassad vinställ

Rumsavdelaren fördubblas som ett vinställ och skräddarsyddes av KraftMaid. Tryck på en knapp och den 24-tums Jenn-Air-mikrovågsugn (under ötornen) öppnar sig som en låda för enkel åtkomst. Jenn-Air TriFecta diskmaskinen har ett alternativ för rack-bara, för att spara energi.

Francesco Lagnese

Kök Lounging Area

Efter middagen kan alla avbryta denna bekväma sittgrupp. Teater soffa, Saarinen soffbord och Arco golvlampa från Design Within Reach. Linne kast och kuddar på golvet av Calvin Klein Home. Tyg på kuddar av Kravet. Stain-resistent SmartStrand matta av Mohawk.

Francesco Lagnese

Kokugnen

Jenn-Airs 36-tums kanalfria Electric Radiant Downdraft kokkärl har pekontroller, för en jämn yta.

Francesco Lagnese

Utomhus Boende i Rock Center

Solbrella kuddar, på Belvedere kärleksstolar och solstolar från Restoration Hardware, kan stå upp till elementen. SunBrite TVs 46-tums HDTV är också väderbeständig. Däcket är färgat med Benjamin Moores nya vattenbaserade Arborcoat.

Francesco Lagnese

Övre skåp

Övre skåp av KraftMaid öppnas som garageportar.

Francesco Lagnese

Modern Sink

"Jag älskar prylar, och jag trodde Kohlers Karbon kran såg ut som rymdålder, " säger Lewis. Med flera leder kan den låsas i många positioner, vilket eliminerar behovet av separat handspray. Kohler's Stages handfat levereras med en drop-in skärbräda, prep skålar, och olika lagringsställ. Rostfria stålbehållare från behållaren.

Francesco Lagnese

Bekväm Prep Sink

Tryck på en knapp och vatten tvättar matskrap ner Kohlers eleganta Crevasse prep sink.

Francesco Lagnese

Justerbar köksredskap

Avtagbara pinnar kan justeras för att passa favoritpannor. Anolon Ultra Clad köksredskap.

Francesco Lagnese

Köksmatsal

Matbordet är tillverkat av återvunnet trä av Jeff Soderbergh. Väggfärg är Benjamin Moores Cape May Cobblestone. Läder-täckta Bottega pallar från Design Within Reach svänger 360 grader.

Francesco Lagnese

Multitiered Drawers

KraftMaid erbjuder lådor med tiered pull-out hyllor.

Francesco Lagnese

Bordsset för middag

Ett dryckeskylskåp av Jenn-Air förankrar ett barområde, med pulsglas av Calvin Klein Home lagrat på öppna hyllor ovanför. Bordet är inställt med Fair Harbor matvaror, Malmö bestick av Kate Spade New York och Kleins Basso Ash glasvaror. Spalted Maple Bowl av Calvin Klein Home. Ljuskrona av Licht im Raum.