20 Celebrity Homes Vi önskar att vi kunde semester i sommar

Anonim

Getty Images

Pengar kan inte köpa allt, men det kan få dig några ganska fantastiska semestergräver. Ta en titt på dessa 20 fantastiska kändis sommarstugor.

20 Bilder

Heder av Getty Images + Engel & Volkers

Prins

Plats: El Paraiso, Spanien

Den sena musikikonen levde verkligen upp till hans namn, och hans hus återspeglade det. Megaparken Prince ligger bakom det ultimata europeiska drömhuset, beläget i rullande spanska kullar och med utsikt över Medelhavet - och det är allt för 5, 93 miljoner dollar.

Heder av Getty Images + Zillow

Celine Dion

Plats: Jupiter Island, Florida

När din nettovärde är 630 miljoner dollar, har du råd att skämma bort familjen lite - du vet, med ett sommarhus på 72, 5 miljoner dollar som kommer med sin egen privata vattenpark. Enligt Zillow innehåller fastigheten även två hus och egen privat strand. Dion har sedan sålt den "ödmjuka" bostaden, men vi tycker om att hennes hjärta kommer att fortsätta.

Heder av Getty Images + Douglas Elliman Fastigheter

Marc anthony

Plats: Brookeville, New York

Under de senaste 12 åren har Anthony använt detta underbara huvudhus med åtta sovrum och fem sovrums pensionat som sin sommarflykt. Fastigheten, uppförd av Aileen Murstein och Luis D. Ortiz, byggdes 1900-talet och blev vackert restaurerad av designern Thom Filicia. Gated egendom omfattar en stor pool med en paviljong och en tennisbana.

Heder av Getty Images

Sean "Diddy" Combs

Plats: East Hampton, New York

Hem till hans berömda vita partier är rapper Sean "Diddy Combs" hisnande East Hampton sommarherrgård den ultimata festplattan. Havets utsikt över havet kan ses från vilken del av huset som helst, tack vare sina rikliga glasväggar. Trots att de flesta av oss inte har fått en inbjudan till de här stjärngodsarna, finns det gott om fantastiska bilder av huset för att vi ska njuta avlägset.

Heder av Getty Images + Felix Pena, Esq., HILTON & HYLAND

Mark Wahlberg

Plats: Beverly Hills, Kalifornien

Mark Wahlberg och hans familj bodde en gång på denna avskilda canyon herrgård i Kalifornien. Med egen pool, privat gym, putting green och film screening rum, var fastigheten, som förvaltades av Hilton & Hyland-agenten Felix Pena, det ultimata sommar lekhuset och privat tillflyktsort för familjen Wahlberg.

Heder av Getty Images

Brad Pitt och Angelina Jolie

Plats: Le Val, sydöstra Frankrike

Även om Brangelina köpte Chateau Miraval på 70 miljoner dollar 2008, antas några av byggnaderna på gården dateras tillbaka till 1600-talet. Den 880-hektar stora fastigheten är komplett med egen vingård, olivlundar, skogar och en vallgrav. På äkta Herr och Fru Smith mode, har detta superstar par gott om integritet i slottet, tack vare skogarna som omger fastigheten.

Heder av Getty Images + Zillow

Oprah Winfrey

Plats: Montecito, Kalifornien

Oprah släppte 28, 25 miljoner dollar på denna fantastiska kusthästgård tidigare i år. Denna Kalifornien egendom är någon foodie dröm som kommer i uppfyllelse, vilket ger den perfekta platsen för hemodlade råvaror med en avokado lund och otaliga citrus träd. Enligt Zillow har gården en hästsladder och ridningsringar för alla hästens behov.

Heder av Getty Images + Douglas Elliman Fastigheter

Renee Zellweger

Plats: East Hampton, New York

Även om det här huset i East Hampton kan vara lite av Bridget Jones prisklass, var det den perfekta sommarflykten för Renee Zellweger. Hon sålde nyligen bostaden med fyra sovrum genom Linda Haugevik från Douglas Elliman för 4, 45 dollar efter att ha ägt fastigheten i över ett decennium.

Heder av Getty Images + Chris Gamby / Hawaii Life Real Estate Mäklare

Will Smith

Plats: Kauai, Hawaii

Will Smith köpte denna otroliga 2 200 kvadratmeter bit av Hawaiian Paradise i 2009 för 13, 5 miljoner dollar. Som med alla dröm sommarhus, en pool och gym ingår naturligtvis - men det är ingenting jämfört med egendomen privata stranden. Smith och hans familj sålde hemmet 2011, men vi misstänker att den franska prinsen går vidare till ännu större och bättre egenskaper.

Heder av Getty Images + Douglas Elliman Fastigheter

Willie Degel

Plats: Quiogue, New York

Denna vackra bostad är sommarhemmet Willie Degel, värd för reality-tv-showen Restaurant Stakeout på Food Network. Hemmet bekvämligheter inkluderar två master sviter, ett bibliotek och naturligtvis en professionell kock kök. Listat på 3, 9 miljoner dollar av Douglas Elliman-mäklaren Enzo Morabito, vi föreställer oss att det är någon kocks drömhem.

Heder av Getty Images

George Clooney

Plats: Laglio, Italien

Villa Oleandra, som ligger vid Comos sydvästra strand, i Laglio, Italien, är den berömda semesterorten George Clooney och hans fru Amal. Gården, som har utsikt över den vackra Comosjön, sägs vara inspirationen av Ocean 12 . Clooney betalade ursprungligen $ 10 miljoner för egendomen, men det ryktes att han en gång försökt sälja egendomen för tio gånger vad han betalade för det, med en hel del 100 miljoner dollar.

Heder av Getty Images + Zillow

Julia Roberts

Plats: Hanalei, Hawaii

Roberts vackra oceanfront egendom är den ultimata Hawaiian getaway. Hemmet, som hon listade för 30 miljoner dollar förra året, är beläget i stjärtade Hanalei, där kändisar som Mark Zuckerberg och Chuck Norris också har köpt sommarstugor.

Rättvisa av Getty Images + William Pitt, Julia B. Fee Sothebys Internationella Realty

Robert Vaughn

Plats: Ridgefield, Connecticut

Den 83-åriga skådespelarens massiva sommarherrgård slog marknaden tidigare i år för 4, 7 miljoner dollar. På gården ingår en cabana, pensionat, tennisbana och pool. Fastigheten har tidigare ägts av andra anmärkningsvärda invånare, inklusive Harry Houdinis bror, plus ambassadör James Stokes.

Heder av Getty Images + Zillow

Neil Young

Plats: Kohala, Hawaii

Kanadensisk sångare / låtskrivare Neil Young spenderade många en sommar på denna vackra hawaiianska egendom som går tillbaka till 1920-talet. Tillsammans med ett vackert fem sovrums huvudhus innehåller fastigheten två gäststugor, två växthus och en pool. Han sålde nyligen fastigheten för 20 miljoner dollar, enligt Zillow.

Heder av Getty Images + Zillow

John Krasinski och Emily Blunt

Plats: Ojai, Kalifornien

Denna underbara landsbygd är verkligen inte något du skulle hitta i Scranton. Gården, komplett med fyra sovrum, fyra eldstäder och en privat gästvinge, var nyligen listad för $ 4, 25 miljoner, enligt Zillow. Den här egenskapen var en av tre i södra Kalifornien som paret ägde.

Getty Images + ONE Sotheby's International Realty

Jason Taylor

Plats: Weston, Florida

Retired Miami Dolphins defensiv slutet Jason Taylor vet hur man semester i lyx. Denna 10.247 kvadratmeter fastighet omfattar en krökt glasvinkällare, cigarr / pokerrum, teater, biljardrum, fri form infinity edge pool och ett utekök. Taylor planerar att sälja fastigheten, som är noterad på 4 miljoner dollar.

Heder av Getty Images + Planomatic.com

Frank Sinatra

Plats: Brigantine, New Jersey

Ol 'Blue Eyes kanske har sjungit om sin kärlek till New York, men ett av hans många svarta hem var hans sommarutflykt, som satt över floden i inte så sömnlös New Jersey. Detta fem sovrum strand hus har utsikt över Atlantic City och en utomhus bar och pool - för att inte tala om en av Sinatras gamla toupees som hittades på fastigheten 2015.

Heder av Getty Images + Jaime Travezan

Sting

Plats: Toscana, Italien

Tidigare polisens sångare Sting semester i en pittoresk bondgård från 1600-talet med utsikt över den toskanska landsbygden. Den 16-tiden Grammy-prisvinnaren och hans fru spenderar sin stilleståndstid på denna fantastiska egendom, komplett med en pool, sjö och naturligtvis vingårdar. Älskar det? Gården är tillgänglig för uthyrning, vilket innebär att du också kan festa som en rockstar.

Heder av Getty Images + Douglas Elliman Fastigheter

Kimberly Guifoyle

Plats: Bridgehampton North, New York

Guifoyle, en co-värd för New York Citys The Five on Fox News Channel, ägde en gång i detta fyra sovrum Hamptons sommarhem. Fastigheten omfattar en uppvärmd pool och fullt utekök. Fastigheten såldes senast för 1, 8 miljoner dollar.

Heder av Getty Images + Curbed

Billy Joel

Plats: Sagaponack, New York

Piano Man köpte den här Hamptons-fastigheten år 2007 och släppte den snabbt tillbaka på marknaden 2009 för 19, 95 miljoner dollar. Trots att han bara ägde det i ett par år, bodde Joel på stranden, som var dekorerad av Nate Berkus - perfekt för sin New York State of Mind.

Från: ELLE Decor US