15 Röda, vita och blå rum som är imponerande patriotiska

Anonim

Francesco Lagnese

Dessa eleganta rum stolar högt till Amerika året runt.

15 Foton

Ngoc Minh Ngo

Vintage Spirit

I en Manhattan-lägenhet dekorerad av Phoebe Howard studerade väggar som målades Benjamin Moores Newburyport Blue av en slående flagg från inbördeskriget. Den rutiga ottoman står inför ett typiskt soffbord.

Björn Wallander

Patriotiska mönster

I John Knott och John Fondas Maine sovrummet sprang det spännande temat från Fondas samling av Washington memorabilia och amerikanska flaggor. Ett toilermönster som visar amerikanska ikoner täcker både dagbädden och väggarna.

Ngoc Minh Ngo

Tidlös Gästrum

Detta stora gästrum i Charlotte, North Carolina behövde grafisk stansning. Designer Lindsey Coral Harper målade väggarna Benjamin Moores Van Deusen Blue, vilket gör att den röda sängen och fönsterknappen kan sticka ut.

Francesco Lagnese

Americana-inspirerat bibliotek

En ramad amerikansk flagga hänger över Atelier Jouvence svart granit mantel i biblioteket av ett Michigan Lake House inrett av Martin Horner. Det mörka materialet ger en dramatisk kontrast till den kaklade omgivningen.

Francesco Lagnese

Spirited Striped Office

I en Watch Hill, Rhode Island, ett hus dekorerat av Tom Scheerer, förenar röda bamburamar familjefotografier i det blå och vita kontoret medan de plockar upp kuddarna och ottomanens djärva nyanser.

Maura McEvoy

Rustik Americana

I designer Chipper Josephs Idaho-hus erbjuder det stora rummet en bekväm atmosfär. Den fasthållna designen gör det möjligt att antika flaggan och vintageinspirerade inredning i rött, vitt och blått för att lysa.

Lucas Allen

Dramatiska matsalen

I en lägenhet i New York gör de Gournays handmålade koboltblå Earlham tapeter ett stort intryck i matsalen. Ändå håller den skarpa vita och äppelröda inredningen sig mot denna elektriska nyans och balanserar den djärva utseendet.

Reed Davis

Ett amerikanskt sovrum

Att samordna med flaggan i denna Santa Fe, New Mexico, sovrum - en gåva som hyresgästen fick efter ett tal i Washington - designern Emily Henry målade en vägg i en värdig blå.

Victoria Pearson

Amerikansk accent

Vardagsrummet i designer Kelley McDowells Ojai, Kalifornien, gård, är fylld med amerikanska flaggtillbehör. "Det finns något om den amerikanska flaggan som rör mig", säger hon.

Amy Neunsinger

Levande bibliotek

Blå och vita ger halen i ett Los Angeles hus en öppen och luftig känsla. De glimt av röda ritar ögat runt utrymmet.

Victoria Pearson

Stars-and-Stripes Bedroom

Religiös konst, stjärnor och ränder och Navajo mattor är överraskande harmoniska i sovrummet av designer Kelley McDowells Ojai, Kalifornien, bondgård.

Tria Giovan

Ett klassiskt barns rum

Suzanne Kasler dekorerade detta sovrum på sjön Thurmond, South Carolina med nautiska element och en amerikansk flaggstorlek.

Christopher Baker

Subtila stjärnor

I Nantucket stugans bad, dekorerad av Gary McBournie, betalar handdukar en subtil hyllning till stjärnorna och ränderna. Tips: Leta efter ett subtilt mönster som det här - det kan användas året runt.

Christopher Baker

Nostalgisk Kök Detaljer

En charmig stuga på Nantucket Harbor, dekorerad av Gary McBournie, har enkla planka golv målade Benjamin Moore Deep Ocean och spridda i rött, vitt och blått. En liten flagga i ett hörn hänger över en blå och vit randig kruk med färska blommor.

Francois Dischinger

Faded But Fine

Mjuka blåa stolar, en crimson soffa och uppmätta glimt av vit subtilt showanda i detta grårum.