14 Färgglada idéer för ditt badrum

Anonim

Francesco Lagnese

Utse inte detta utrymme i ditt hus - lägg lite färg, oavsett om det är genom kakel, tapeter eller till och med dina handdukar.

15 Foton

Francesco Lagnese

Handmålade Design

Pulverrummets handmålade band av Deirdre Newman kombinerar färger som används i hela Rye, New York, Tudor-huset designat av Sara Gilbane. Sink by Waterworks.

James Carriere

Bricka

Designer Jay Jeffers använde "ett överflöd av glasplattor" från vattenverk i gästbadet i ett Sonoma-hus som täcker hela golvet och väggen bakom ett par vattenverk. De gula ränderna "bryta upp det här stora utrymmet." Deco speglar från Pottery Barn.

Eric Striffler

Golv

I en Cape Cod, Massachusetts, badrum skapade designern Kyle Timothy Blood en T-formad mattan av kakel i ett marockanskt mönster. "Har du märkt hur" mattan "körs rätt under fåfänga?" designern säger. "Den fåfänga har ben, vilket ger det en känsla av ljushet. Slutligen, för att förena alla dessa utrymmen, går en kant i ett annat mönster som ett band runt hela rummet." Kakel och träslag är från Mosaic House.

Eric Piasecki

Tapet

Gå djärvt med tapeter - speciellt i ett litet badrum. I ett Florida hus som designats av Jesse Carrier och Mara Miller, är pulverrummets snygga tapet från Madison och Grow.

Trevor Tondro

handdukar

Inkorporera färg med handdukar - de är lätta att byta ut om du blir uttråkad. I det här New York City-badrummet designat av Alla Akimova plockar färgstarka Niles-handdukar från Missoni Home upp motivet som används i rymden.

Ditte Isager

Badkar

Förnjut dig inte för en vanlig vit badkar. I hennes Vermont stuga gjorde designer Deirdre Heekin cederns badrums klo-fots badkar glamorösa genom att måla den midnattblå.

Victoria Pearson

Matta

En Missoni-tejp gör ett färgstarkt modeutlåtande i masterbadet i ett Malibu-hus designat av Todd Nickey och Amy Kehoe.

Thomas Loof

konstverk

Häng ett konstverk i ditt badrum för en pop färg. I Royce Pinkwaters Park Avenue all-white master badrum skapar ett Amanda Weil-foto på glas ett fönster där det inte finns någon.

Victoria Pearson

Sitt

Med extra sittplatser kan du få en mysig plats, plus extrafärg. En lila fåtölj, en keramisk avföring, en gammal persisk matta, tapeter och romerska nyanser skapar en atmosfär på vardagsrummet i badrummet på en Newport Beach, Kalifornien, ett hus designat av Peter Dunham.

Francesco Lagnese

Belysning

Ett enkelt sätt att göra ett färgutdrag? Med belysning. I pulverrummet till Liza Pulitzer Calhouns Palm Beach-hus, lägger röda sconces en djärv beröring.

Michael J. Lee

cabinetry

Lägg lite färg på dina badrumsskåp, som i denna Massachusetts bondgård badrumdesignad av arkitekt Micahel T. Gray och inredningsdesigner Hattie Holland of Carpenter & MacNeille.

Thomas Loof

Duschplattor

I duschen av en New England-bondgård konstruerad av arkitekten Nate McBride och inredningsarkitekten Kari McCabe valdes sandblästrade väggplattor, Tessera Matte Aqua från Urban Archaeology, för att framkalla havsglas. Sink, vattenverk. Sconces, Vaughan. Trägolvet är målat i Tidewater av Sherwin-Williams.

Björn Wallander

Inredning detaljer

Om du inte vill begå ett djärvt färguttryck, är det enkelt att lägga till färgstarka tillbehör, vilket gör det lättare att klara utrymmet. "Kay ville ha en riktig dam mästare bad med vackra saker att titta på, " säger designer T. Keller Donovan av hans klient Palm Beach lägenhet badrum. Han täckte väggarna i Thibauts Tootsie tapeter och lade Tommy Mitchell tole blommor på parentes över en Soluppgång Specialitet badkar.

Melanie Acevedo

Dörr

I ett Palm Beach-hus dekorerat av Mimi McMakin och Ashley Sharpe från Kemble Interiors, är ett pulverrum i närheten av poolen målade för att se ut som en cabana med en tassel, tented markis. Även dörren har det randiga mönstret.

16 Dreamy Celebrity Badrum

Med blomningar från slanka, stenytor till dramatiskt mönstrade tapeter och lyxiga badkar är dessa badrum lika stilfulla som kändisarna de tillhör.