12 saker som är värda att vandra till IKEA för

Anonim

Ikea

Om du inte har turen att mirakulöst leva i närheten av ett IKEA, vet du att det är en bra resa att komma till din lokala butik. (Hej, du behöver breda utrymmen för att hysa hela det kvadratiska fotot!) Som ett resultat är det för de flesta människor en resa till IKEA en heltäckande affär. Och då är det hela förlorade-i-butiken sak, eftersom det är enormt och förlorar spår av var du är är ganska oundviklig. Men trots allt är resan helt värt det, för det finns några bra, måste-ha (och pengarbesparande!) Produkter du inte hittar någon annanstans.

Och som en bonus kan du alltid stanna för köttbullar eller våfflor i butikens restaurang för att bränna upp innan du handlar eller belöna dig själv när du är klar (eller båda - båda är också bra). Här är de bästa recensionerna, mest budgetvänliga val i butiken.

1 BILLY bokhylla

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 59

BILLY-bokhylsan är en av IKEAs populäraste produkter hela tiden, och med goda skäl - det är trots allt ganska svårt att hitta en bokhylla så stor och anpassningsbar till så låg pris.

2 RIGGA klädhylla

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 12.99

Denna klädhylla har plats för skor och hängande hyllor, och det är helt höjdjusterbart. Nämnde jag att det bara var $ 13?

3 KALLAX hyllenhet

IKEA

SHOPPA NU

$ 69.99

KALLAX hyllenhet serien är bara den mest mångsidiga produkten på IKEA: Den finns i så många former, storlekar och färger. Dessutom kan du anpassa de enheter du väljer med lådor, dörrar och lagerplatser.

4 RIBBA Frame

IKEA

SHOPPA NU

$ 19.99

Jag har personligen inte tagit någon utan två bussar för att komma till min närmaste IKEA bara för att köpa en handfull av dessa stora RIBBA-ramar. De är överkomliga, de ser snygga och enkla ut, och de kommer i flera storlekar - vad mer kan du begära?

5 SATSUMAS Växtstativ

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 29.99

Denna bambu växt står otvivelaktigt söt, och det har flera matchande föremål (inklusive en stegen växt ställning och en lång, smal bordsställ), om du verkligen vill gå ut med dina växter.

6 Striped STOCKHOLM Rug

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 199

Det är svårt att hitta en överkomlig ryggsäck som är snygg och lätt att rengöra, men STOCKHOLM-mattan är exakt den - och det är därför du har sett det i flera av dina favoritbloggarhem.

7 TEJN Faux Sheepskin

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 14.99

En helt söt, helt fluffig faux-sheepskin matta (eller kasta!) För endast $ 15? Du skulle vara svårt att hitta en så bra för ett liknande pris någon annanstans.

8 LACK Sidobord

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 7.99

LACK sidobord kan vara lite på slätt sidan (även om de kommer i massor av färger!), Men du kan inte argumentera med ett sidobord som bara kostar $ 8 plus, det finns massor av hack för det, om du gillar att göra själv.

9 RÅSKOG Utility Cart

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 24, 99

Om du någonsin har tillbringat några minuter på Pinterest, har du antagligen sett den här verktyget vagnen dyker upp. Varför? Eftersom det är snyggt, det är billigt, och det är användbart. Använd den som en barvagn, använd den som förvaring i ditt badrum, använd den för att hålla plantor - du heter den.

10 PLASTIS Diskbrush

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 1.99

Medan du är på den, ta en PLASTIS diskmedel - dina diskar kommer att vara renare, din diskbänk blir mer organiserad (den suger rätt till disken!), Och din plånbok kommer inte ens att känna någon skillnad.

11 FÄRGRIK 18-sticks köksredskap

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

$ 24, 99

Var annars kan du hitta en 18-bitars stengods middagsuppsättning (i roliga färger, kan jag lägga till) för endast $ 24, 99? Resan lönar sig även om du bara köper det här - och okej, kanske en jätte kanelrull eller två.

12 TEKLA Handduk

Ikea

IKEA

SHOPPA NU

79 cent

Medan du är där kan du också fånga några av dessa absurd billigt kökshanddukar, som ser snygg ut - och är en arbetshorseobjekt som du kommer att använda varje dag i köket.