12 djurvänliga hotell där din hund är så välkommen som du är

Anonim

Husdjur Pyjamas

Det finns ingen anledning att lämna din hund hemma när du reser längre eftersom det finns så många hotell, pubar, stugor och pensionat som är villiga att behandla husdjur som deras viktigaste gäster.

Men det kan finnas en värld av skillnad mellan en djurtolerant vistelse jämfört med en riktigt hundvänlig upplevelse - något som sällskapsdjurlivsställe, PetsPyjamas har kampat för att förbättra sig sedan lanseringen av deras hundvänliga semesteravdelning 2014.
Oavsett om du vill fly till Lake District för en plats av avslappnande förälskelse för både dig själv och din pooch; njut av en foodie-brytning där du inte behöver sitta ute eller bara gå utomhus och gå i miles, det finns verkligen något för alla på dessa prisbelönta hundvänliga hotell, som var alla nya vinnare på PetsPyjamas '2018 Dog Friendly Travel Awards.

Ta en titt på det allra bästa nedan:

12 Foton

Husdjur Pyjamas

Bästa hundvänliga puben med rum - Jack Russell, Andover, Hampshire

Med varje stilfulla sovrum uppkallat efter en hundras, vet du att du kommer vara i säkra "tassar" på Jack Russell.

Beläget i den härliga Hampshire landsbygden, perks inkluderar en välkomnande bar och restaurang, härlig trädgård, två bosatta hundkammare och oändliga promenader på din dörr, med Stonehenge bara 30 minuter bort.

Det finns även speciell öl till din hund och en polaroidkamera för att lägga till dina snaps i doggy-gästboken.

Från £ 90 per natt.

Husdjur Pyjamas

Bäst för Walkies: Mill End Hotel, Chagford, Devon

Beläget inom Dartmoor National Park, är detta en fantastisk vistelse för ett oändligt val av promenader i ett fantastiskt läge - och Mill End ger även gästerna en lokal hundledare.

Gå på promenad, koppla av med eldstaden på vintern och, på sommaren, sitta ute i den vackra flodgården med en kall dryck. Ät middag med ditt husdjur i baren eller, om din hund föredrar, låta dem koppla av i ditt rum medan du äter på Mill End Hotels 2AA-rosettrestaurang.

Hundar kommer också att älska sin gåva av hemlagade benformade kex och gratis behandlingsbox.

Från £ 130 per natt.

Husdjur Pyjamas

Bästa europeiska destinationen: Abbaye de la Bussiere, Dijon, Frankrike

Vinna i två år i rad, PetsPyjamas och deras kunder älskar Abbaye de la Bussiere, ett fantastiskt franskt hotell som ligger i ett elegant kloster från 1200-talet.

Det finns 15 hektar lugna privata parkland omgivningar där hundar kan utforska, och ägarna kan även äta med hund i deras Michelin-stjärniga restaurang Le 1131. Personalen går också utöver att hjälpa gäster med fyrbenta vänner.

Från £ 271 per natt.

Husdjur Pyjamas

Bästa lyxhotell: en annan plats, sjön, sjöområdet

Ligger vid Ullswaters stränder, gör utsikten ensam en annan plats, The Lake high-end.

En före detta georgisk byggnad dömdes med hotellets kombination av gammal och ny, med originalfunktioner i juxtaposition med djärva textilier och moderna möbler.

Där bara det bästa ska göra, en annan plats, sjön har allt med bra mat, förstklassiga aktiviteter, den färskaste luften och en magisk lekplats för din hund.

Från £ 175 per natt.

Husdjur Pyjamas

Bästa nykomling: Soar Mill Cove Hotel & Spa, Salcombe, Devon

Varje år erbjuder PetsPyjamas mer och mer hundvänliga destinationer och med sin varma och gästvänliga välkomst och pittoreska kustinställning har Soar Mill Cove Hotel & Spa varit en stor hit.

Inbäddat i ett område med enastående naturskönhet och speciell vetenskaplig intresse, var Soar Mill en gång i spetsen av Audrey Hepburn och hennes Salcombe "in" publik.

Idag erbjuder hotellet alla bekvämligheter och lyx som du kan önska dig. Bara för hundar, invånare Labs Farley och Daisy välkomnar fyrbenta gäster med handbagerade godis, en guide till hundsvänliga stränder, plus det finns hundbäddar på förfrågan och en varm hund tvättas för mjuka tassar efter en dag på stranden.

Från £ 199 per natt.

Husdjur Pyjamas

Bästa unika vistelse: Woodfarm pråmar, Suffolk

Woodfarm Barges säkrade sin vinnande plats som bästa unika vistelse tack vare både Enterprise-pråm, som betyder "Enterprise" eller "Undertak" på engelska och Twee Gebroeders (två bröder) pråm.

Förtöjda i Snape Maltings och Woodbridge har dessa historiska nederländska segelbåtar omsorgsfullt omvandlats till lyxigt, hundvänligt semesterboende.

Förpackad med karaktär, originaldetalj och mod-cons, upp till tre hundar är välkomna vid varje och godis, hundhanddukar och skålar är alla till förfogande. Båda ligger för roligt bortom pråmen, det finns en hel mängd husdjursvänliga pubar, affärer och kaféer inom räckhåll.

Från £ 250 per natt.

Husdjur Pyjamas

Fidos familj: New Park Manor, Brockenhurst, Hampshire

Njut av en fantastisk vistelse i ett hundparadis i New Forest på New Park Manor.

Det finns gott om plats för långa promenader tillsammans och medan hunden hamnar i sömnen kan du plaska runt i poolen eller koppla av i spaet. Lokala råvaror gör restaurangen till en träff med alla, inklusive din pooch som får gå med i dig i loungen för måltider.

Från £ 155 per natt.

Husdjur Pyjamas

Bästa Gourmet Hotell: Den Svarta Svanen i Helmsley, North Yorkshire

För en gourmetresa är det fyra-stjärniga boutiquehotellet The Black Swan en riktig vinnare.

Sätta på gränsen till den fantastiska North York Moors National Park (för att hjälpa dig att skapa en aptit), vinner gästerna av det prisbelönta köket på 3AA-rosettrestaurangen där alla produkter och ingredienser finns inom 30 miles av hotell.

Fyrbensvänner kan äta med sina ägare i de inhemska loungerna och baren, och om det finns anledning att våga sig ut, finns det många hundvänliga pubar, caféer och tearooms i Helmsley vilket gör Black Swan till en allsidig foodie hit .

Från £ 145 per natt.

Husdjur Pyjamas

Bästa hem hemifrån: Coastguard's Beach House, Rye, East Sussex

Gästerna kan välja mellan att utforska Romney Marsh, hundvänliga Camber Sands och den medeltida staden Rye på härligt semesterhus med två sovrum Coastguard's Beach House.

Med en sällskaplig öppen planlösning för att hjälpa din hund att slappna av, har den en vedeldad spis och vacker havsutsikt från övervåningen, ett nyutrustat kök och ett matbord på gården för måltider tillsammans.

Smaka ut för lokalt framställda ingredienser som skaldjur och Romney-marmelamm, eller om du vill äta ute, finns det gott om bra fisk- och kioskaffärer, charmiga krogar och restauranger inom räckhåll.

Från £ 195 per natt.

Husdjur Pyjamas

Utsökt Pet Pris: Coed-y-Mwstwr Hotel, Bridgend, Glamorgan, Wales

Bo i ett av Coed-y-Mwstwr Hotels vackra Coach House djurvänliga rum och vakna upp till skogs- eller kustpromenader.

Om du redan känner sig bortskämd av sin natursköna promenad, kommer din hund att vara glad när doggy afternoon tea serveras med läckerheter, inklusive lax och sötpotatisbrun, tvättas av Bottom Sniffer eller Pawsecco. De kommer att spendera resten av dagen och nöja sig i doggy salighet.

Från £ 110 per natt.

Husdjur Pyjamas

Waggiest Välkommen: Widbrook Grange, Bradford-on-Avon, Wiltshire

Förra årets "Bästa Nykomling" vinnare, har Widbrook Grange imponerat domarna ännu en gång.

I hjärtat av detta idylliska land gården reträtt är en ren kärlek av hundar - från den välkomnande personalen, till tillgången hundar erbjuds till baren, snygg och vinterträdgården områden.

Låt oss inte glömma de 11 hektar grunderna för att de kan springa i antingen - och för människor finns det en inomhuspool och en omfattande ginbar!

Från £ 140 per natt.

Husdjur Pyjamas

Top Resident Dog: Charingworth Manor, North Chipping Campden, Gloucestershire

Athena Beagle är stjärnan som landade Charingworth Manor den här prestigefyllda titeln tack vare sitt eget varumärke hos-paw-tality - ett välkomstbrev för varje hund vid ankomsten.

Athena åt sidan, hundar och deras ägare älskar denna superhundvänliga 14th century manor med nyrenoverade rum, ett lyxigt spa och en intim John Greville restaurang.

Hotellets omgivande område är också en av Enastående Naturskönhet där du både kan förlora dig i timmar i slutet.

Från £ 165 per natt.

Från: Country Living UK