10 sätt att översyna din curb-överklagande

Anonim

Lisa Romerein

Gör ett bra första intryck med en elegant ytterdörr.

10 Foton

Polerat trä

Twin topiaries flankar den blanka dörren på en Los Angeles-hemdäckad i neutrals. (Du kan få utseendet genom att välja en lackerad dörr i stället för det vanliga matvalet.) Ägarnas Wheaten terrier, Molly, står adorably vakt.

Lisa Romerein

Haute Hedges

Stora krukgarns häckar ritar upp ögat och förbättrar den här entréens storslagna känsla samtidigt som man lägger till en känsla av intimitet. De ståtliga dubbla ytterdörrarna i Alex Hitzs Beverly Hills, Kalifornien, är en hyllning till Hollywood Regency arkitekt John Woolf.

Francesco Lagnese

Klar röd

Återuppliva en tidig amerikansk symbol på välkommen, designern Ken Fulk målade ytterdörrarna till en San Francisco Victorian Benjamin Moore Heritage Red. Den ljusa färgen sticker ut mot de omgivande vita elementen.

Victoria Pearson

Holländska dörren

I en Newport Beach, Kalifornien, hus designad av Peter Dunham, den nederländska dörren tillsattes för att dra nytta av havsbrisen. (Det är målade Benjamin Moore Pacific Ocean Blue, en färg som bär genom huset.) Dörrvalet ger en inbjudande, avslappnad känsla till ingången.

Amy Neunsinger

Drömmande Turkos

Turquoise Haze-måla av Benjamin Moore gör ytterdörren till en kontaktpunkt i en bungalow i Venedig, Kalifornien, hantverkare designad av Toddy Nicke och Amy Kehoe. Det är ett särskilt bra val för mörkare exteriörer.

Victoria Pearson

Klättring Rosor

Eden rosar mjuka terrassens veranda av Chris Barretts 1929 bungalow i Brentwood, Kalifornien. Hon utformade ekdörren "för att se ut som om den alltid varit där." Klättrande murgröna skapar också ett förtrollande utseende, men tar mindre tid att etablera.

Cliff Norton

Sofistikerade Gul

Det är en populär nyans för interiörtillbehör, men lägger också till en modern känsla för exteriörer. "Jag ville lysa upp ett mörkt, blygsamt hantverkarehus med en pop gul på ytterdörren. Gulor kan ofta vara för ungdomsfulla, alltför i ansiktet, för mycket, men den lilla kalken i den här gör det mer sofistikerad. Det är lekfullt och glatt, men inte för Disney. Gör det i högglans för djup. " - Tamara Kaye-Honey

Karyn R. Millet

Victorian Skärmdörr

Skärmdörrar behöver inte vara grundläggande. Designer Tobi Tobin beställde en ny skärmadörr för någon viktoriansk charm i hennes bondgård i Hollywood Hills.

Melanie Acevedo

Hög dörr

Skala upp din belysning för att lägga till ett oväntat element i ditt exteriör. Här är ytterdörren i ett upstate New York-hus designat av Gray Davis av Meyer Davis Studio accessorized med en större traditionell gaslampa. Det ger extra intresse för stucco fasaden, där klättring vinstockar uppmuntras. (Den utmärkande ytterdörren öppnar till ett loftlike huvudrum med utsikt över sjön.)

Simon Watson

Klassisk fransk

Klättrande murgröna och välskötta häckar utövar klassisk fransk elegans. I Ellen Nivens hus översattes den ståtliga utseendet till Long Islands Gold Coast av arkitekten Moon Bros. och landskapsarkitekt Perry Guillot.