10 eleganta hus du bara behöver hyra i Paris

Anonim

Getty Images

Dessa utrymmen är så underbara att du bara kan hoppa över Eiffel och stanna kvar.

10 Foton

Away

Vilken utsikt

Denna klassiskt inredda lägenhet gör verkligen tricket med parkettgolv, invecklade lister och ett iögonfallande fönster komplett med veranda. Se mer hos HomeAway »

Away

Rustik Loft

En före detta industribyggnad har detta hem en imponerande två våningar bokhylla som leder trappan och fem sovrum för en stor grupp äventyrliga resenärer. Se mer hos HomeAway »

Away

Varm och välkomnande

En annan traditionell skönhet, denna lägenhet i Left Bank är full av romantiska detaljer som ljusrosa accenter, en öppen spis och utsikt över Eiffeltornet. Se mer hos HomeAway »

Away

Golden Glow

Golv till tak fönster som visar Eiffel gör det svårt att lämna denna lägenhet. Vem skulle inte vilja ha en morgon croissant och café au lait i den ljuva gula matsalen? Se mer hos HomeAway »

Airbnb

Riverside Getaway

Om du inte kan få nog av Seinen, stanna direkt på den i denna förtjusande husbåt. Den lilla lägenheten ligger på en gågata, bara fem minuter från Grand Palais. Se mer på Airbnb »

Airbnb

Mysig grotta

Paris berömd har en labyrint av katakomber under staden, så för de mer våldsamma gästerna, kan den här underjordiska lägen passa den spöklika stämningen. Se mer på Airbnb »

Airbnb

Hemlig trädgård

Smacka i mitten av staden, denna 1: a arrondissement lägenhet har en privat terrass. Men om den mysiga uteplatsen lämnar dig underwhelmed är den stora 1700-tals Tuileries Garden bara en snabb jakt bort. Se mer på Airbnb »

Airbnb

Ljus och luftig

Denna lilla enrumslägenhet känns faktiskt mycket större tack vare den vita vita inredningen och en intilliggande uteplats trädgård. Se mer på Airbnb »

Airbnb

Medeltida charm

Träbalkarna i den här mezzaninstilen är typiska för sitt grannskap - Le Marais "gammaldags" område. Se mer på Airbnb »

Away

Rosa och Grön

De traditionella möblerna i denna tre sovrums kudde känns fina tack vare söta poppar av färg och golv till tak fönster. Se mer hos HomeAway »