10 vackra vyer från bostäder överst i världen

Anonim

Drömmer om att vakna upp till dessa natursköna vyer varje morgon.

10 Foton

Mount Kanin, Slovenien

Denna fantastiska 104-kvadratmeter stuga sträcker sig över de slovenska och italienska gränserna i Alperna, och är säkrad med kablar för att klara hårda väderförhållanden.

Tour resten av detta hem här.

Sherman Oaks, Kalifornien

Titta på en anmärkningsvärd solnedgång i denna kulle hem, designad av modernistiska arkitekten Richard Neutra. Golv till tak fönster och glas balkong ger underbar naturskön utsikt över staden och canyon.

Tour resten av detta hem här.

Atlanta, Georgia

En övre våningen plats inne i en Atlanta höghus erbjuder expansiv utsikt över staden på tre separata balkonger. Den utomhus spis och sittgrupp är idealisk för de kalla kvällarna tillbringade i sevärdheterna.

Tour resten av detta hem här.

Laguna Beach, Kalifornien

Människor runt om i världen fick en glimt av hur lockande Laguna Beach är på MTVs verklighetshow Laguna Beach: The Real Orange County och detta hus accentuerar bara sin förtrollande skönhet med solnedgångar över hela året och utsikt över Catalina Island och Irvine Cove.

Tour resten av detta hem här.

New York City, New York

Detta distinkt torn ligger ovanför Museum of Modern Art i New York City och designades av den franska arkitekten Jean Novel. Byggnaden erbjuder enastående utsikt över staden, Central Park, East River och Hudson River.

Tour resten av hemmet här.

Granada, Spanien

Ett unikt hem som sitter på en 42-gradig lutning i Spanien, var den här egenskapen smeknamnet The House On The Cliff och utformat för att likna en drakens hud. De två våningar hemma har en pool, ett terrasserat vardagsrum, ett auditorium som rymmer 70 personer och flera balkonger för att titta på fantastiska solnedgångar.

Tour resten av hemmet här.

Beverly Hills, Kalifornien

De stora golv till takfönstren i detta moderna hem i Beverly Hills, Kalifornien möjliggör en fantastisk utsikt över staden och canyon från nästan alla rum.

Tour resten av hemmet här.

San José, Costa Rica

Detta drömhus ligger i Santa Ana-kullarna i gated community of Parque Montaña del Sol i San José, Costa Rica. Huset ligger på en kulle, uppskattad att ha en höjd på 4.000 fot.

Tour resten av hemmet här.

Florens, Italien

Beläget på den högsta punkten i Costa San Giorgio, erbjuder denna lyxiga villa enastående utsikt över Florens. Panoramautsikt över en av Italiens charmigaste städer? Det blir inte mycket mer romantiskt än det.

Tour resten av hemmet här.

Cabo San Lucas, Mexiko

En drömmande villa ovanpå Pedregal-kullarna i Mexiko har imponerande utsikt över staden och havet nedanför. Oavsett om gästerna slappar vid poolen eller umgås i det stora vardagsrummet, kommer de djupa vyerna att stjäla allas uppmärksamhet.

Tour resten av hemmet här.

Från: ELLE Decor US